resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 5923
    bizim için kalecimiz olması çok büyük bir şans, takımımızın ise olmazsa olmazı. ancak kendisi ile ilgili şöyle bir durum var. takım eğer iyi bir uyum yakalamışsa performansı daha da yükselmiş oluyor. takımda moraller bozuk, konsantrasyon olarak eksiklik varsa performansı düşüyor. yani sanki biraz duygusal ve takımla yakaladığı sinerji ile performansı üst noktaya çıkıyor.

    örnek verirsek, muslera ilk geldiğinde takım yavaş yavaş otururken eleştiriliyordu ama 3-1 yendiğimiz fenerbahçe maçı ile şahlanışımızdan sonra kendi performansı da arttı. 2012-2013 sezonu devre arasında ünal aysal - fatih terim - sneijder aslolan galatasaray mevzusu varken, performansı düşmüştü, daha sonra art arda galibiyet ile tekrar arttı.

    2013-2014 fatih terim'in gidişi sonrası performansı da etkilendi, hatta tam o boşlukta bir maçta (galiba sabri'nin geri pas yaparken neredeyse gol atacağı maç) çok bariz hatalar yapmıştı ve bir hatası sakatlanması mal olmuş, bizi baya bir zorlamıştı.

    2014-2015 sezonunu ise hamza hamzaoğlu ile takımda olan bir uyum ve kıpırdanış ile 1-0'lık maçlarda en etkili performansını gösterdi. ancak sonrası hamza hamzaoğlu ve yönetimin muhteşem uyum ve vizyonu ile taraftar arasında yaşanan sıkıntılar sonucu lige iyi başlayamayan takımımıza ayak uydurmuş, ve puan kaybı olacak hatalar yapmıştı.

    bu sene ise hem takımın iyi hazırlanması hem de iyi bir uyum içinde olmamız yine muslera'ya olumlu anlamda etki etti ve iyi bir performans gösteriyor. umarım hep hem takım hem de muslera mutlu olur. onlar mutlu olduğunda bizde mutlu oluruz, oluyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın