resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1425
    hakkında hem türk futbol camiasında hem türk basınında hemde bizim bu sözlükte galatasaray takımının başına hasbelkader geçtiği şeklinde yorumlar yapılan teknik direktör.

    futbolcularda talihsiz sakatlıklar, muazzam form düşüklükleri, aptal saptal kart cezaları vs. şeyler olmadığı sürece bu adamı sezon içerisinde bu takımdan gönderebilecek bir güç yok. kimse boşuna heveslenmesin hevesi kursağında kalır.

    neden mi ? ulan takım futbol oynuyor ya ! futbol ! evet belki muhteşem derecede seri, organize veya eksiksiz oynamıyor ama belirli bir sistem içerisinde oynuyor, oynamaya çalışıyor. bu adamın a takım tecrübesi olmamasına gönderme yapanlar çıksında galatasaray'ın son 2 senede 1 tane adam akıllı sistem ile oynadığı maç göstersin ya !

    bu adam bu sene bu takımın başında kardeşim.

    neden mi ? sezon başında takımın eksiklerini ve fazlalıklarını gördü ona göre transfer yaptı bu adam. sakatlar iyileştiği zaman her bölgede en az iki oyuncunun olduğu alternatifli bir kadro olacak linnes'in performansını beğenmezse tak diye ilk yarıdan oyundan alıp yerine adam koyabilecek herkes forma için savaşacak.

    24 eylül 2016 beşiktaş galatasaray maçında bence de oyuna geç müdahale etti ve çok olası bir 3 puandan etti bizi ama çok değil şu son 5 seneye bakalım kaç tane daha maç bulacağız oyuna geç müdahale edildiği veya yanlış müdahale edildiği için puan kaybı yaşadığımız. o yüzden yaptığı bir hatadır ve bence hoca kendi içinde hatasını çoktan kabul etmiştir. hatasını kabul etmeyecek bir karakter olmadığı çok bariz çünkü. maçı oturmuş 5 kere daha izlemiştir. tam ne zaman müdahale etmeliydim ve kim ile müdahale etmeliydim diye.

    çünkü bu adam işini seviyor. çünkü bu adam galatasaray'ı seviyor. çünkü bu adam işinin hakkını vermeye çalışıyor. çünkü bu adam hakkı olana forma vermeye çalışıyor. o yüzden hiç kimselerin dolduruşuna gelmeden bu sezon desteğimiz her hafta artarak sürmeli takıma. çünkü artık tünelin ucundaki ışık belli olmaya başladı !
App Store'dan indirin Google Play'den alın