resim
Josué Filipe Soares Pesqueira
Takım:Legia Varşova
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.74
Uyruk:Portekiz
  • 283
    oyuncuları tek maçla asıp, tek maçla kral ilan etmemek lazım. josue uzun vadede kadro kalitemizi arttıracak bir isim. 24 eylül 2016 beşiktaş galatasaray maçı'nda son dakikada kahraman olma şansı ayağına kadar geldi, fakat o teknikteki bir oyuncuya yakışmayacak top kontrolü ile pozisyonu harcadı. belki 100 kere daha olsa o tarz bir hatayı tekrar yapmaz. önemli değil. bir sonrakine harcamaz. rahat bırakalım, zaman verelim. şımarık ve çirkin tüketim toplumu kültürünü her olayda yansıtmayalım. aynı adam o pozisyon gol olsa bu gün kahramandı. tekrar ediyorum, adam aynı adam. aynı pozisyonu 100 sefer yakalasa belki 70'inde golle sonuçlanmasına sebep olacak...

    milli maç arasından sonra önemli oyuncularımız yavaş yavaş kadroya dönecek. günü gelen, gücü olan formayı alır. kalanlar da rekabet eder.

    futbolda gerçekler çok değişken. bu gün iyi olan yarın kötü oluyor, dün kötü olan bu gün iyi oluyor. milyonlarca örneği var. ben arfa, melo, sneijder... var oğlu var.

    sürekli öfkeli olmak, sürekli öfkemizi birilerine yöneltmeyek zorunda değiliz. maçtan 3 puan çıkaramadıysak bana göre esas sebep josue'nin kaçırdığı pozisyon değil, ali palabıyık'ın 60'dan sonra bir anda beşiktaş lehine olacak şekilde inanılmaz adaletsiz yönetimidir.

    2. yarıya bizi katletmeye çıkmış bir hakem izledik. verilmeyen 2 kırmızı kart, her ikili mücadelede faul düdüklerinin hatalı şekilde beşiktaş'ın avantajı olacak şekilde çalınması, çıkmayan sarı kartlar... oyunumuzu bozmak ve mücadele gücümüzü düşürmek için programlanmış bir kiralık katildi ali palabıyık.

    siz ali palabıyık'ın kötü değil kötü niyetli yani maç sonucunu etkileme gayeli yönetiminin konuşulduğunu hiç duydunuz mu? duyamazsınız. ama ali sami yen'de olsa ve galatasaray lehine olsa senelerce konuşulur, hakemin kariyeri biterdi.

    medya taraftarın öfkesini çok güzel riekerink'e yöneltti, josue'ye yöneltti. bu tarz basit manipulasyonlar ancak cahil toplumlarda başarılı olur ve malesef bizde de başarılı oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın