• 15333
    24 eylül 2016 beşiktaş galatasaray maçının ardından sezonun geri kalanı için ümit veren takımdır. ama bu ümidin gerçeğe dönüşebilmesi için kalan yerli oyuncuların kalitesinin arttırılması elzem. selçuk, yasin, sabri gibi zerre fayda vermeyen adamların vakit kaybetmeden elden çıkarılması şampiyonluğu getirir. selçuk o kadar kötü o kadar kötü ki yaptığı hiçbir hareket olumlu değil. uzaklaştırdığı top bile rakiplerinin işini kolaylaştırıyor. söylemeye dilim varmıyor ama selçuk takımdan kesilmezse daha çooook maçta rakiplere puanları altın tepside veririz. hem mental hem de fizik olarak bitik vaziyette. artık faydadan çok zarar veriyorsa çürüğü ayıklayacaksın. yasin ise bambaşka bir vak'a. pili 45 dakika. bu adamı 11'de başlatıyorsan devre arası çıkaracaksın. en kötü 60'ta kenara alman gerekiyor. çünkü her geçen dakika kötü oynamaya başlıyor. ilerde top tutamıyor, çalım atma sevdası yüzünden top kaybediyor, iki metre mesafedeki adama pas atamıyor. sabri için ise yorum yapmak bile zul.

    peki bu isimlerin yerine kimler oynayabilir: selçuk'un yerine de jong veya hamit; yasin yerine podolski veya sinan; sabri yerine ise cavanda veya linnes oynayabilir. hazır yabancı sınırı da kalkmışken bu kadar para verip karşılığını alamamak kötü. hele hele finansal fair play belası başında varken. sözleşmesi bitecek olan tonla isim var. scout ekibi sana kapsamlı rapor hazırlar, gidip alırsın. hiç olmadı kiralama formülünü devreye sokarsın. kiralama demişken aklıma geldi. her maç patlamaya hazır bomba olan chedjou'yu satıp jason denayer'i 7-8 milyona almak mümkün.

    umut, tarık, olcan, bilal, rodriguez gibi artık fayda vermeyecek isimlerle yollar ayrılınca ümidimiz arttı. yukarıda saydığım isimleri de kapı önünde göreceğimiz günleri görmek taraftarın en doğal hakkı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın