2016-17 Türkiye Süper Lig 5.Hafta Maçı
20:00 Vodafone Park
2 - 2
  • 141
    beşiktaş'ın atiba, gökhan inler ve oğuzhan orta sahası ile çıkacağını düşündüğüm maç. şenol güneş dengeli bir oyun götürmek isteyecektir. bir gerçek ki, henüz sert oyunumuzu 90 dakikaya yayamıyoruz. dolayısıyla 60. dakikadan sonra girecek talisca defansımız arasında ciddi boşluklar bulabilir. ayrıca olcay ve önde oynayan bek faktörünü de ele alırsak rakip baskıyı kurar gibi. bu baskıyı 2-3 iyi hızlı çıkış yaparsak kırarız. şenol güneş bekleri be stoperleri geri çekmeye mecbur kalır.

    ancak sene başından bunun dışında farkları o kadar da yok. caner önemli katkı yapıyor takıma. fakat arkasında büyük boşluklar bırakabilir.

    galatasaray'ı ele alırsak sezon başından bu yana baya yol katettiğimize inanıyorum. zengin hücum organizasyonlarımız olmasa da maçı çok daha iyi tutuyoruz. podolski'nin dönmesi; josue, cavanda, de jonk gibi yeni transferlerimizin adaptasyonu sonrası ciddi anlamda yol katederiz bu açıdan da.

    bakalım inönü'de nasıl bir maç olacak. bana göre iyi günümüzde olursak; bruma, yasin, sneijder, eren, josue... hepsi maçı çevirebilecek oyuncular.
    üstelik tolga'nın hayvani formu devam ediyor. nazardan korusun yukardaki... beşiktaş orta sahadaki organizasyon avantajı ve etkili bekleri ile favori olmakla birlikte 3 ihtimalli maç diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın