resim
Josep Guardiola i Sala
Görev:Teknik Direktör
Takım:Man City
Yaş:53
Uyruk:İspanya
  • 635
    kendisini ispatlama konusunda yaya toure'nin menajerine katılmamak mümkün değil. guardiola hep müthiş kadroları uçuk bütçeleri olan zirve takımları çalıştırdı ki bana göre bayern kariyeri başarısızdır. başarılı diyen varsa açsın heynckes'in bıraktığı bayern münih'in maçlarını 1 kez daha izlesin.

    bazı arkadaşlar bu city geçen sene leicester city'den 15 puan fark yemişti diyebilir. doğrudur. ancak yıllar yılı premier ligi takip eden biri olarak şunu söyleyeyim. geçen sene sezon başladığında manchester city ligin çok ağır favorisiydi iyi de başlamıştı. ne zaman guardiola haberleri çıktı o zaman tökezlemeye başladı. hatta leicester city şampiyon olabilir mi tartışmaları varken de manchester city için şampiyonluk umutları pellegrini'nin seneye takımın başında olmayacağı açıklandığı gün bitti diye de yazmıştım. yani bu kadro iyi bir kadroydu. konsantrasyonları dağıtılmasa geçen sene leicester şampiyonluğu rüyasında görürdü.

    ancak şöyle bir konuya da değinmek istiyorum. bir raheem sterling örneği var gözümüzün önünde. hepimiz hızı ve çevikliği var başka hiç bir numarası yok balon diyorduk. adam guardiola geldikten sonra futbol oynamaya başldı. seviye atladı resmen. guardiola'nın bu konuda da hakkını vermek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın