• 15320
    yıllardır bir sorunu var bu takımın: selçukgiller. mesele tam olarak selçuk inan değil. sorun daha büyük. bu takımın oyuncuları hep geri gidiyor. uzun vadede oyuncuların pili bitiyor. türklerin pili bitiyor artık yürüyecek hali kalmıyor. yıldız yada yıldız adayı olarak gelenler kıçına teneke bağlanarak gönderiliyor. en kaliteli oyunculardan bile kar edilemiyor. yabancılar genelde ağır sakatlıklar geçirdikten sonra artık oynayamıyor. bu yüzden takımda istikrar yok. 6-7 sene bizi götürecek çekirdek kadro yok. şuan en büyük sıkıntımız bu. ünal aysal zamanında bir nebze olsun aştık ama yine bu sorun ile cebelleşiyoruz.
    baros, kewell, elmander, ujfalusi ağır sakatlandığı için oynayamadı ve gitti.
    arda gibi bir yıldız bile yarım dünya oldu. son sezonunda doğru düzgün bir şey yapamadı.
    servet ilk sezonunda ve euro 2008'de efsane top oynadı. sonra resmen ayak bağı oldu. 5 yılın 2 yılını düzgün oynayabildi.
    uğruna kayserispor ile kavga ettiğimiz ali turan'ın bir maçını bile hatırlamıyorum.
    aydın, sabri ve emre çolak gibi fiyasko alt yapı yıldızlarımız var.
    semih kaya yıllar sonra forma şansı buldu ve iki efsane sezon geçirdi ve düştü. ortada yok.
    engin müthiş bir sezon geçirdi ve ortadan kayboldu.
    selçuk inan türk futbolunun akışını değiştiren adam olarak geldi bu takıma. 2 efsane sezondan sonra silindi gitti. penaltı dışında dişe dokunur bir hareketi yok artık.
    burak yılmaz trabzonspor'da 3 sezon efsane top oynandıktan sonra geldi. bizde 2 sene efsane oynandıktan sonra gitmesi için dua ettiğimiz adam haline geldi.
    umut ilk sezonunda iyi çıkış yaptı ve çok maçta ipten aldı. ikinci sezonda da fena değildi. real madrid'e iki gol attı. ligde iyi maçlar çıkardı. sonra topa dokunmayacak hale geldi.
    tarık çamdal ve şimdilik görünen o ki serdar aziz transferleri başarılı olabilecekken fiyaskoya dönüşen transferler.

    galatasaray futbolcularında istikrar yok. fatih terim ve ünal aysal döneminde bir nebze olsun bunu başardık ama onlardan önce ve sonra tekrar dağılmaya başladık. bizim sorunumuz bu. iyi diye alınan oyuncular kısa süre sonra batırıyorlar, pilleri bitiyor. oynasa kötü oynayıp maç kaybettiriyor. oynamasa verilen bonservis boşa gidiyor, boş oturup kulübün parasını yiyor. gönderene kadar hem taraftar geriliyor hem oyuncu linç ediliyor. yerine alınan adam ayrıca bir maliyet. son 6-7 yılda olan bu sıkıntı disiplinsizlikten doğuyor. büyük takımların en başarılı olduğu yıllardan önceki ve sonraki kadrolarına bakın. 6-7 oyuncu yıllardır istikrarlı şekilde oynuyor. en başarılı örnekleri:

    2005-2013 chelsea
    2005-2011 manchester united
    2008-2012 barcelona
    2003-2008 milan
App Store'dan indirin Google Play'den alın