resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11504
    genel hatlarıyla ;
    *sevilir ya da sevilmez türkiye futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük hocasıdır.
    *sayısız kupalar şampiyonluklar ve başarılar kazanmıştır.
    *gerek milli tarkım gerek galatasaray gerekse avrupada başarı sağlayan hocadır.
    *avrupanın her iki klübünede istenerek gitmiş ve italyada italya devleti tarafından ödüllendirilmiştir.
    *egosu yüzünden tartşlmalara konu olmuştur ancak bu başarıda terim değilde bir başkası olsa egodan uçmasın diye iple sabit bir yere bağlanırdı.
    *her daim eleştirilebilir ancak diğer takımlardan daha fazla galatasaray taraftarı tarafından eleştirilmesine anlam verememekteyim.ben fenerli ya da beşiktaşlı olsam terimden nefret ederim adam her arenada başarılı kadıköyde kupa avrupada kupa şampiyonlar liginde çeyrek final vs.
    *hoca son dönemde haklı yanlarının olması ile birlikte haksız yanlarıda olarak galatasaraydan ayrılmak zorunda kalmıştır.
    *kimse evirip çevirmesin türkiye cumhuriyetinin cumhurbaşkanı bu sözlükte kimi ararsa arasın teklif ettiği göreve koşa koşa gider ,gitmek zorunda kalır.
    *hocada bu görevi kabul etmiştir ki kabul etmesinde aysalında payı büyüktür.
    *gelelim milli takım konusunda ; arda sevdiğimiz bir eski futbolcumuzdur ancak ispanya maçında protesto edildiğinde orta sahada topun üstüne basıp tribüne el kol yaparak adamlık olmaz. konuşmaya geldimi gayet güzel konuşuyorsun ama bu hareketinden bahsetmiyorsun.kusura bakma arda o hareketin ve umursamaz tavrınla hocanın tepkisini de haklın tepkisinide hakettin.
    *aynı terim ardayı hiç futbol oynamadığı dönemde de takıma aldı.sana bu kadar iyilik yapmış bir adama tepeden tırnaga fener yalakası olan bir adamı karşına alıp mesajlar göndermemeli ve bu adamalara malzeme vermemeliydin.
    *ardanın ve diğer futbolcuların olduğu milli takımda hırvatistan bizi peçeteye çevirip atmıştı.dünya kupası gruplarında ise aynı takıma karşı zorda olsa 1 puan aldık.
    *siz varkende onlarca ihtimalin bir araya gelmesiyle biz şampiyonaya katıldık.yani konuştuğun kadar son dönemede milli takıma katkın olsaydı zaten seni kesmeye hocanın daha gücü yetmezdi.
    *gelelim son duruma ister kabul edilsin ister edilmesin rikerink bey den sonra takımın hocası terim olacaktır.bu arada rikerink bey başarılı olsun ki bizde başarılı olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın