resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11503
    şimdi durduk yere polemik olsun diye konuşmayacağım. dertleşeceğim. birilerinin bana küfretmesini falan istemiyorum ama eden eder. kimse de karışamaz, napalım yani sevilmek için çırpınan prenses değilim. ben liberalim aynen liboş oldu olacak dansöz de aq.

    bu devir ne zaman kapanıyor abi? babalarımız falan arabeskle hipnotize edilmiş dert çekmek kutsanmış falan küçükken televolede müslüm dinleyip kendini jiletleyenleri izlerdik yaraya tuz basma nedir iyi biliyorum neden biliyorsam. yani moda her zaman olacak değişecek müslüm daha sonra teoman şarkıları söyleyecek hem de daha güzelinden, sonra elele tutuşacağız bunları o zamanlar bilemezdik. iyiye giden şeyler kadar kötüye gidenler de olacak. kurtlar vadisi bi milleti sürükleyecek kahvelerde kapalı gişe izlenecek cuma günü mü artık işte yayınlanandan sonraki gün herkes adeta memati gibi ortada dolanacak bunlar hep sırayla gördük, göreceğiz. bu tripten çıkamayanlar hayatları boyunca ustaacı olacak falan aramıza karışacak hazmedeceğiz. uyum sağlayacağız işte bi şekilde yoksa yaşamayız.

    cengiz kurtoğluyla acının dibini gören babaların oğulları, aydın kurtoğlu'nun köle şarkısıyla sado-mazo bdsm fantazilerini tarif edecek falan yani bunlar olacak, hayatın kanunu bu. ilerleyeceğiz, yol alacağız. bi şeyler değişecek iyi ya da kötü geçilecek o yollar sonra yeniler gelecek yerlerini daha yenilere teslim edecek. delikanlılığın tarifi yeniden verilecek. aynalı tahirler bitecek yerini kırmızı dar pantolunlu ayfon bmw vıcık vıcık raconları olan kardeşimm diyen, göz zevkinin anasını siken tiplere alışacağız. alıştık. valla hepinizin öyle arkadaşı vardır olur yani napalım. kimseyi de yadırgamıyorum hayat bi kere yaşanıyor nasıl istersen öyle. sen bilirsin yani. liberalim demiştim di mi? evet.

    fatih hocam galatasaray'ın bir yıldızının mimarı. saygıda sıfır hata ona karşı ama sıkıldım. bende bitti yani sevgi. çok fazla ego, bu her zaman vardı ama ben gözümü açtım. ben değişim istiyorum. 3 kere geldi 4 olmasın. gerilmekten sıkıldım. benim devrim kapandı. benden pes yani bu kadar. mücadele-savaş-dava falan bu olaylar değil benim istediğim. ben futbol istiyorum tutku istiyorum. basın üzerinden kaptanla teknik direktörün hiçbir sike benzemeyen atışmasını dinlemek istemiyorum. profesyonellik istiyorum. parayı alınca profesyonel ilişkilere gelince delikanlılık. olmaz. bu ikiyüzlülüğü istemiyorum. sonsuz bi güçten yana değilim denetim istiyorum. kimsenin galatasaray'dan kendini daha büyük göreceği bi düzen istemiyorum. aforizma duymak istemiyorum ya da kimsenin evladı olmak falan da. konjonktür değişince her şey tepetaklak oluyor burada durum bu. buna da alıştık yapacak bi şey yok. değiştirmeye falan güç yeteceği de yok. hakan şükür efsane ertesi gün kestane. yok öyle. geçelim hepsini ben sıkıldım. bi kere yaşını başını almış adam ne yapacağını bilir benim gözümde. milli takımı tercih etti parası da güzel tamam. tamamsa tamamdır. orada kal hocam. seninde kulağına gelmesin öyle söylentiler falan. boşver. ayıp hem öyle de denmez başında teknik direktör olan bi camiaya değil mi? en çok sen önemsersin saygı konusunu.

    başımızda düzgün, efendi bi teknik direktör var. jan olde riekerink. yeterlidir yetersizdir göreceğiz. henüz erken fakat fena gitmiyor. bana kalırsa yıllar sonra böyle de güzel bi adam vardı ya başımızda diyeceğimiz biri olacak gibi geliyor ama hadi bakalım. hak ettiği kadar desteği veriyoruz belki de abartıyoruz bilmiyorum. bay riekerink öyle ayaklarını yerden kesecek bi karakterde gibi gözükmüyor yani en azından benim gözlemim böyle. fazla övgü onu yoldan çıkarmaz bana kalırsa. günün birinde yollarımız ayrılırsa riekerink ile yerine fatih hocamın gelmesini istemiyorum. hakkını helal et. bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın