• 15311
    şu an en büyük sorunu yavaş stoperleri nedeniyle defansı ileri çıkaramamak gibi duran takım.

    bunun sonucu şu şekilde yaşanıyor: galatasaray eskiden de çok pas yapan ve ayağa oynayan bir takımdı. ancak yapılan pas döngüleri genelde hücumdaki tahta ayaklı oyuncular yüzünden sürekli top kaybıyla sonuçlanıyordu. eren, bruma ve dönünce podolski'yle bu sorunun iyiden iyiye çözüleceği aşikar. ayrıca özellikle son rizespor maçında pas oyunundaki hızlanma da dikkat çekiciydi. ayakta daha az top tutup, oyunu daha çok döndürerek rakibin kafası karıştırıldı.

    ancak burada şöyle bir durum var. savunma çizgisi geride olduğu için, önce selçuk ve tolga, sonra da sneijder ve bruma, rakip ceza sahasına baskı kurmak için gerekli olan çizginin 15-20 metre gerisinde topla buluşmak zorunda kalıyorlar. galatasaray'ın baskılı coşkulu oynayıp bu oyunun karşılığı kadar pozisyona girememesinin esas nedeni bu. ilerde fark yaratacak adamlar, enerjilerini etkisiz bölgede harcamak zorunda kalıyorlar.

    riekerink'in ısrarla denayer'i istemesinin nedeni buydu. serdar gelince takıma monte edilebilir de bu sorunu çözer mi, göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın