• 15253
    dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz, fiziksel eksiklik. yabancı birine bu* maçı izletseniz "sanırım bu bir rövanş maçı ve galatasaray'a beraberlik yetiyor galiba" derdi. ilk yarıda iyi baskı kurarken ikinci yarıda çok ama çok pasif kaldık. yine de bu konunun gelecek haftayla beraber çözüleceğine inanıyorum, belki de inanmak istiyorum.

    sneijder ve eren milli takımdan yorgun döndüğü için koşmayınca dinamik oyun ihtimali ortadan kayboluyor. rakibi boğamıyoruz. sakin bir şekilde pas yapıp pozisyon bulmak için ise oyun zekası yüksek oyuncular lazım. carole, bruma ve sabri de bu açıdan eksik isimler, kanat organizasyonu kuramıyorlar. kısacası kondüsyonu olanın beyni yok, beyni olanın da kondüsyonu yok. bundan dolayı iğrenç bir oyun oynadık maalesef. yine bu ölü takıma dinamizm katan yasin'in çıkması da hücum gücümüzü bruma'yla sınırlamamıza sebep oldu. yanlış bir hamleydi.

    haftaya riekerink'in sneijder ve eren'den söz alması, "bir daha böyle oynamayacağız hocam" diye yemin ettirmesi lazım. böyle oynayacaklarsa ikinci yarıda girsinler, sahada koşacak adamlar oynasın. de jong selçuk'u kesebilir mi, şu anda bunun cevabı belirsiz. de jong'un sakat olup olmadığı da belirsiz. podolski'nin kaç dakika oynayabileceği de belirsiz. belirli olan bir tek şey var, koşmadan şampiyon olamazsın. bir-iki maç kazansan da üçüncüsünde böyle kalırsın.

    umarım bir daha böyle kalmayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın