• 342
    erman toroğlu hakemleri konuştuğu vakit geçen hafta bir soru üzerine şunu demişti:
    --- alıntı ---
    ben genç hakemden korkmam arkadaş! hata yapar, kötü yönetir ama kendince gördüğünü çalar. ben kaşarlanmış hakemden korkarım. ona güler buna güler, hadi devam et der. ama eyyamın kralını yapar. ona sarı kartsa buna kırmızı, öbürüne ofsayttan gol vs vs. herkesin özellikle de güçlülerin gönlünü hoş eder kaşarlanmış hakemler.
    --- alıntı ---
    buradan da yola çıkarak bende şunu diyeceğim. spor yorumculuğu ve yazarlığında da bu oldu artık. bunlar fatih terim'den korkuyor. nitekim güçlü adam fatih terim. 2 stadyum da adı var adamın. siyasi bağlantıları var. medya bağlantıları var. bunların tamamı da en tepedeki şahıslar. ee, gelsin fatih terim madem geleceğim diye sinyal yolladı ya bizde yolumuzu buluruz misali başladılar teknik direktörü eleştirmeye. jan olde riekerink nasıl olsa kendisini tam ispat etmiş değil. laf söyleyemez bize. adam kendi memleketindeki gibi düşünüyor belki de. bunları antrenmanlara da almıyor zaten. florya'ya da sokmuyorlar herkesi. türk teknik adamlar olsa kahvaltı verir, akşam yemeği verir bunlara bunlarda yolunu bulur, bağlantılarını kurar. tabi riekerink bey böyle şeyler yapmayınca bunlar da deliriyor tabi. futbol keşke sadece masumane futbol olsa. ama politika ile bağlı, iş dünyası ile bağlı.
    basın mensupları güçlü kişilerden yararlanarak hele ki kaşarlanmışsa kendi kariyerlerinin son dönemlerini kurtarma peşinde. politik güçlerin ve ona yakın olan iş dünyasının elinde olan spor medyasındaki maaşını artırma peşinde. uğur meleke var ve bir kaç yazar daha var iyi eleştiri yapan, genç ve dinamik kişiler. ama bir programda yoklar.

    not: gerekli eğitimi alsanız belki de bu tv'de gördüklerinizden çok daha iyi spor yazarlığı ve yorumculuğu yapabilirsiniz. ama gelin görün ki iş sadece bunla ibaret değil. kolay değil oralarda bulunmak. sadece yetenek ile olmuyor. bundan yola çıkarak bu eleştiriyi uygun gördüm.
    dip not: işini hakkıyla yapan basın mensuplarına saygımız sonsuz. onları tenzih ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın