• 334
    bu akşam yorumculuk yaptığı programı canlı olarak izledim. tolga-selçuk ikilisini karşılaştırırken söylediklerine kendi bile inanmıyordur eminim. hayır selçuk'u çok seviyorsan yine öv ama onu överken diğerini gömmek te ne oluyor?? yanındaki fenerli yorumcu gürcan bilgiç bile daha mantığa uygun konuştu bu akşam.

    gelelim riekerink hakkında söylediklerine !!! onun şahsında riekerink hakkında saçma sapan konuşan yorumcu, muhabir vs. herkese bu sözlerim... ya kardeşim ne istiyorsunuz bu adamdan? ligde 2'de 2 gidiyor. üstüne 2 de kupa aldı ezeli rakiplerden. bir rahat bırakın, bir düşün yakasından şu adamın mk. onun özelinde bizim de pozitif olan ruh halimizi negatif yapmaya ne hakkınız var ulan? allah'tan 2 de 2 yaptı. peki ya ezkaza bir puan kaybı yaşasaydı? neler söylenirdi neler... hocayı dar ağacında asardınız heralde?

    yavaş yavaş toparlanırken böyle bir zamanda kulübü kaosa sokmaya çalışmayın. gerçek galatasaraylı asıl bunu yapmaz. fatih terim'i sevip sevmemekle galatasaray sevgisi ölçülmez anladın mı? ben seviyorum ama sevmeyen de sevmez kime ne?
App Store'dan indirin Google Play'den alın