• 1370
    5 eylül 2016 hırvatistan türkiye maçında bu kada rumut verecek ne oynadı, oynayan gençlereden hangisi ne yaptı lütfen beni de aydınlatın. hırvatistan karşısında tamamen beraberlik amacıyla sahaya çıkan ve gençliğin verdiği enerjiyle çok koşmaktan başka hiçbir şey yapmayan bir takım vardı sahada. nefis hücum setleri falan mı gördünüz sahada? maçın yıldızı mehmet topal diyuen sizsiniz, volkan babacan iyiydi diyen sizsiniz, 3 top direkten döndü diyen sizsiniz... eee? yani sırf yaşları genç diye umut dolu olmamızın sebebi ne ki? hırvastistan biraz gününde olsa maç 3-0 bitecekti. şans tamamen bizden yanaydı. hırvatistan deplasmanında 3-0 yenilecek bir oyun ortaya koyan takım mı gelecek için çok iyi şeyler yapabileceğine dair umutlar verdi?

    maçta öne çıkanlar şener, mehmet, volkan ve oyunun savunma bölümünde başarılı olan ancak hücumda çıok ağır davranıp sürekli top kaybeden okay' dı. yalnız hücumdak,i tüm hatalarına rağmen okay' ın fiziğini falan beğendim. ikili mücadelelerde hep ayakta ve topa ilşkisi de kötü değil. biraz daha hızlanması ve çabuk düşünüp oynması lazım.

    şimdi dün çok övülen o mehmet topal -ki kendisi beğendiğim bir oyuncudur- kazanmak zorunda olduğumuz ve dolayısıyla savunmayı öne çıkardığımz bir maçta stoper olarak oynasın serdar ile de o zaman görelim türkiye savunmasının halini. keza aynı şey şener için de geçerli. bursa' nın yerel basının şener' in sürekli arkasına adam kaçırdığını yazar dururdu şener bursa' dayken. hızlı, güçlü bir oyuncu ama savunmayı öne çıkardığında o da defolu. çizgide iyi bir oyuncu ama öyle ters kademede falan baya sıkıntılı. süper bir bek falan değil, hücum performansına bakıp aldanmayın yine de iyi oyuncu, beğeniyorum.

    bunlardan başka övebileceğimiz bir oyuncu var mıydı? ve bunları da -şener hariç- savunma yönleriyle övüyoruz halihazırda. bireysel olarak hangi oyuncu için hüğcum özelliklerine bakarak keşke galatasaray' da olsa dersiniz peki? bence bir tek emre mor. böyle bir tkaım nasıl umtu veriyor size anlamıyorum. arena' ya gelip çok koşarak, kapanarak 1 puan alan bir anadolu takımı şampiyonluk için ne akar umut veriyorsa bu milli takım da o akdar umut veriyor bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın