resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11421
    dün doğum günüymüş hocanın öncelikle onu bir kutlayım, güzel ömürler olsun terim hocam.

    sonra da gelelim asıl meselemize; 63 yaşındaki bir adamın şuanki mevcut durumlar ve olaylar neticesinde galatasaray sorusuna verdiği cevabı ciddi anlamda komik ve cıvık buldum. ne demek ''görelim bakalım'' ya! galatasaray senin evinin karşısındaki briç kulübü mü? galatasaray'ın hocası falan olmasa hadi yine tamam diyeceğim de güzel bir ivme yakalamışken takım, üstelik jor hocama taraftar taparken ne diye burnunu sokarsın anlayamıyorum. galatasaray'ın bir hocası var der geçersin yani bu kadar basit.

    ve işin kötüsü bu kapalı cevaplar falan hayra alamet durmuyor. euro 2016 sırasında da demiştim terim hoca çok net bir tabirle galatasaray'a sulanıyor.

    cumhurbaşkanı'ndan izin koparabilse yazın gelecekti ama alamadı izin. daha sonra da arda'yı falan almayım belki kovarlar dedi diye tahmin ediyorum ancak iyi bir sonuç alındığı için hırvat deplasmanında bu hamle de tutmadı. hadi diyelim bir şekilde milli takımla bağını kopardı, bu sefer de jorgeneral engeli çıkıyor karşısına.

    ahımız var muhabbetlerine hiç girmedim bugüne kadar çünkü bana saçma geliyor biraz da. hocayı seviyorum da açık ve net. ancaak! her şeyin yeri ve zamanı var, her aşk yerinde güzeldir. jor hocam böylesine kudretle billurlarını sallarken kimse kusura bakmasın değil terim, mourinho gelmek için sulansa yine istemem.

    arkadaş nasıl bir düzense ne zaman içimiz rahat olsa galatasaray için, önümüze bir halt çıkıyor. zaten bu huzur bende bir şüphe uyandırmıştı, bu kadar huzur bize uymaz muhakkak bir halt çıkar diyordum çıktı da.

    fatih terim... isminin büyüklüğüne yakışanı yap ve hocası olan galatasaray kulübüne bulaşma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın