resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11420
    resmen kendisine sorulan galatasaray sorusuna liseli aşıklar tripleriyle ''hele bir dönelim de ne oluyor ne bitiyor bakalım turgay'cım" demiştir.

    olmaz arkadaşlar. bu basının yaptığı ve fatih hocanın bu cevabı riekerink'e saygısızlıktır. hatta riekerink'i geçtim galatasaray kulübünün kendisine büyük saygısızlıktır. şuanda galatasaray taraftarının başarıdan çok istediği** şu takımdan çöplerin temizlenmesi değil miydi? kadronun biraz mantıklı kurulmasıyla bu yapılmadı mı? bu kararı kim aldı? riekerink, hamzaoğlu tripleriyle "ben oyuncumu seviyorum, güveniyorum" deseydi gider miydi bu çöpler? ama demedi, gerçekçi oldu. ota ot dedi.*

    şimdi bu adama güvenen milyonlarca galatasaray taraftarı varken bu soru neyin nesidir?
    fatih hocanın verdiği cevap da ayrı bir skandaldır. bu takımın mevcut hocası vardır. madem 30 küsür yıldır bu meslektesin bu soruya böyle cevap verilmeyeceğini bilmelisin. haa kabahat daha çok soruyu yöneltende orası ayrı.
    ben acilen galatasaray yöneticilerinden, bu tabiki levent nazifoğlu, açıklama yapılmasını bekliyor, istiyorum. kusura bakmayın yıllar sonra adamcılık oynamak yerine gerçekleri yönetimin önüne koyan bu adamın* sonuna kadar arkasında olunmalıdır ki sözlükte gördüğüm kadarıyla büyük bir çoğunluk arkasında.

    herkes aklını başına devşirsin. kimsenin malı değildir galatasaray. bir kulüp akılla yönetilir, bizim türk insanının meşhur duygusal yaklaşımıyla değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın