resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11410
    (bkz: fatih terim/#2019651)

    hemen yazmak istemiyordum çünkü hata olarak gördüğüm bir tavrını düzelir mi diye beklemekti niyetim. ancak yazmak gerek...

    turgay demir, çok fazla fatih terim'in galatasaray'a döneceği konuşuluyor ve bunun hakkında ne düşündüğünü sordu.

    fatih terim sarkastik bir tavır sergiledi. cevabını farklı noktalara çekebiliriz. birisi, evet geri dönme niyeti var derken; bir başkası ise bu olaylarla alakam yok saçma sapan uydurmalar söylemlerini ortaya çıkarabilir.

    bunlar şuan benim önemsediğim şeyler değil. jor hocamızı beğenim beğenmeme dışında şuanda bırakın koltuğunun değiştirilmesi, bunun konuşulması için bile sebep görmüyorum. ancak ben fatih terim gibi bir hocanın, bırakın fatih terim'i her hangi bir teknik direktörün bu soruya farklı cevap vermesini beklerdim. genel minvalde "orada bir hoca var, bunu konuşmak o adama ayıp." demesini beklerdim. böyle üstü aşırı kapalı bir cevap vermek çok ayıp oldu. hiç yakıştıramadım.

    edit: bilerek yazının başına "niyet okumayın" dediğim entry'i koydum. bakın ey dostlar, fatih terim ile ilgili konuşacaksak niyet okuyacaksınız bunda sorun yok. size 6 şampiyonluk kazandırmış bir adamın doğum günü kutlamasının niyetini okumayın. veya fatih terim'in "kulübüm" cevabına niyet okumayın. bu işlerin altında bir şeyler olsa da yapmayın. zaten talebiniz belli. gerek yok. cevap verilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın