resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 11387
    galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı teknik direktörüdür. bu, istatistiksel bir durum olduğundan tartışılması bile gereksizdir.

    milli takıma gidiş gecesi uyuyamadığımı hatırlıyorum, arkadaşlarla whatsapp'tan "lan yarın iş de var; ne yapacağız biz?" diye konuşmuştuk. kendisi benim gözümde ne olursa olsun büyük galatasaray'lıdır, evet; ben de sindiremiyorum demirören ile çalışmasını ama bu onu sevmemem gerektiği anlamına gelmez.

    öte yandan bugün riekerink bey mi fatih hoca mı deseniz elbette riekerink bey derim. hem artık tek hocaya bağımlı başarılardan, hem de kısa vadeli zaferlerden sıkıldım. bu nedenle evet; kendisinin galatasaray'a dönmesini istemiyorum. açıkçası kulübün yaptığı kutlamanın çok doğru olduğunu düşünüyorum çünkü sevseniz de sevmeseniz de fatih terim bir galatasaray efsanesidir. öte yandan zamanlama olarak da bundan güzel bir zamanda kutlanamayacağını düşünüyorum çünkü galatasaray taraftarının %80'i fatih terim dönsün istemiyor. ha basına malzeme vermek konusunda sıkıntı olabilir ama riekerink bey'in arkasında her şeyden evvel biz varız. kaldı ki basın yalan yazar şampiyon olmayınca.

    nice senelere hocam; inşallah milli takımı dünya kupası'na götürürsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın