resim
Emre Mor
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 206
    arkadaş özür dilemesinde bir sorun yok. yarın öbür gün yine ağzında sakızla çıkacak ama çiğnemeyecek. neden? bu ülkenin ferdlerini sıkıntıya uğratacak bir hareket. özür konseptinden korkmayın. demiyorum ki emre'yi idam edelim. uyarı yaparsın o da 1 dakika anlayış gösterir. amiyan3 tabirle bokunu çıkartqn olursa zaten bu linç girişimidir ferd olarak uyarmamız gerekir.

    ben gayet modern bir ailede büyümüş biriyim ve bana da marşlara ve bayrağa saygı öğretilirken yapılmaması gereken şeyler tembih edildi. belki bir fransız ile bana tembih edilenler farklı olabilir ancak niyet aynı. diyelim bu fransız bir hareket yapıyor ve ben rahatsız oluyorum. bu o kişinin kötü niyetli olduğunu göstermez. farklı kültür demek sadece. bu yüzden emre'nin bir günahı da yok. ama iletişim amacıyla yaptığı açıklama gayet doğru. özür, alçak gönüllük, kırmamak güzel hareketler.

    son olarak iki tane anekdot vermek istiyorum.

    1, geçen senelerde arsenal'de curcuna oldu. gelenek olarak kaptan nasıl forma giyerse herkes öyle giymeliymiş. bir oyuncu da uzun kollu istemediği için formanın kollarını kesiyor. yahu arsen wenger eleştrileri azaltmak için araya girdi. yani bu tarz toplumun algıları önemlidir.

    2. anekdot ise italya'da bir arkadaşımın yaşadığı olay. yemek güzel manasında el hareketi yapıyor, insanlar küfür diye tepki veriyor. niyet iyi, kültür farklı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın