resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9120
    bir takım kötü giderken mutlaka bir günah keçisi aranır. örneğin bizler sürekli stoperlerin yetersiz olduğunu ve ezbelenmiş bir şekilde sürekli uzun boylu sol stoper gerektiğini söyleyip duruyoruz sanki dünyadaki tüm başarılı takımlar uzun boylu sol stoper ile oynuyorlarmış gibi. önce ne oynamak istediğin önemli, sonrasında bakılır kurulan makinada hangi dişlinin çalışmadığına..

    fenerbahçe kjaer alves ikilisiyle sezona başladı, burada herkes kjaer' e balon dedi. sonra oyun planını bir değiştirdiler, bu kez aynı ikili ligin en iyi savunma ikilisine evrildi. biz sürekli ujfa-semih ikilisini beğendiğimizi söylüyoruz da o ikilinin önünde iyi bir selçuk ve 2 futbolcu gibi oynayan melo, ileride elmander vardı. belki ujfa chedjou ikilisi çok daha iyi bir ikili olurdu o takıma ya da semih-ujfa ikilisi şimdiki takımda kevgire dönerdi.

    yani demek sitediğim bir takım kötü giderken sistemden daha çok oyuncular eleştirilir, günah keçisi aranır bu doğru. yalnız selçuk, takım liderken de hatta şampiyon olurken de eleştirilen bir futbolcuydu. önce bunu bir unutmayın. selçuk, yukarıda söylediğim şeylerin dışına çıkmış bir adam artık. belki ilk eleştiriler haksızdı, takımın durumuna da bakmak gerekiyordu ama artık yaptığı bireysel tercih hatalarının, bireysel yetersizliklerinin makinanın işleyişiyle falan bir alakası yok. istediğin sistemle oyna, bu selçuk yine sırıtır. ağır, dönemiyor, gidemiyor, öz güveni yok... ve tüm bunlara karşı çok yüksek bir maaşı var. kendisinin son şansı 2 maç yedek kalması ve yerine oynayana damın bu selçuk' u aratması(!) ancak o zaman tepkiler biraz diner yoksa artarak devam edecek bu tepkiler. selçuk iyi bile oynasan yine ezilir artık o maaşın altında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın