resim
Emre Mor
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 196
    kendisi kuzenimin kuzeni. bunu dillendirmeyi çok sevmiyorum açıkçası. ancak aile anlamında hakikaten bu çocuğun çok sıkıntısı var. umarım her şeyini futbola verir. hani derler ya çamurun içindeki zümrüt diye. işte bu çocuk o zümrüt. etrafına uyup kötü bir insan olması yapabileceği en kolay işken, o futbol sahalarında hayallerinin peşinden koşmayı tercih etti.

    babası bir durumdan ötürü nezarethanedeyken, fatih terim'in ısrarları sonucu nezarete gelen kağıdı imzalıyor ve emre'nin 1 günde bütün işlemleri halloluyor. adnan januzaj gibi durumu uzamıyor yani... ha seçse danimarka'yı seçer miydi ? sanmıyorum... ama danimarka'da emre'yi seçmeyebilirdi... mohamed zidan örneği gibi...

    kendisi hakkında bildiğim ise hayalinin real madrid olması... her ne kadar stili messi'ye benzese de sağlam bir cristiano ronaldo hayranı.

    yapabileceği en iyi tercihi yaptı. dortmund onun yükselişini sağlayacak en harika kulüplerinden birisi. umarım her şeye kulağını tıkayıp, futboluna bakar. hem onun için iyi olur hem de bizim onun yeteğini izlememiz için iyi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın