resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 947
    dün akşam atılan golden sonra çok kısa sevinip, hemen ardından eliyle "hadi ama bu oyunla kazansak nolur dostum" tarzında bi işaret yaptı.

    bu gözler 1 yıl önce real madrid ve juventus'un olduğu gruptan çıkan takıma, iç sahada anderlecht karşısında bir bok oynatmayıp, chedjou mucizesiyle son dakikada gelen beraberlik golünde havaya uçan hoca gördü. (bkz: cesare prandelli)

    oynanan oyuna bakmadan atılan gole deli gibi sevinen ve bırak önlem almayı o oyunu oynayanları kahraman ilan eden hoca gördü. (bkz: hamza hamzaoğlu)

    2.5 milyon alıp, iç sahada "astana" karşısında atılan beraberlik golüne deli gibi sevinip hatta maçtan sonra şekil yapan hoca da gördü. (bkz: mustafa denizli)

    jor dün en az bizim kadar kızdı ve üzüldü oyuna ama yapacak hamlesi yoktu ki. sahaya çıkardığı takımda en az 3 isim değişecek zaten yani biz neredeyse geçen yıl oynayan kadroyla oynadık.

    yani bazı şeyleri hesaba katmadan kalıplaşmış bir şekilde eleştirmeyelim "2 aydır takımın başında ne yaptı" diyerek. bu takımın adam yiyen bi ortasaha transferi yapmadan düzelmeyeceği konusunda hemfikir değil miydik, ne değişti? hala bekliyoruz işte. e josue, cavanda, serdar da yoktu. yani dün elinde öyle bir kadro vardı ki ben dahil selçuk'tan bıkmış yazarlar bile onun yerine başka isim yazamazdı.

    ben hala bu adam şu ana kadar futboldan ve futbolcudan anladığını gösterdi diyorum. kadro oturunca da iyi futbol oynatıp oynatmadığını gösterecek ki umarım oynatır. ama şartlara bakmadan dün akşam oynanan maçtan sonra gömmek çok büyük acımasızlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın