resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 946
    mactan sonra ligtv roportajinda baya ciddi ve sert konustu. skordan memnun oldugunu ama oyundan hic ama hic memnun olmadigini uzerine basa basa defalarca kez tekrar etti.

    mert bey de tercume etti ama vurguyu yorumu iyi yapamadi. riekerink futbolculara resmen "guzel de bir hazirlik kampi gecirdik iyi de calistik ama bugun yasadigimiz bir kazaydi (incident: olumuz olay, kaza, vs.) cok pozisyon verdik ve bu kazayi tekrar etmemek icin bazi seyleri dikkatle inceleyip kendimizi gelistirecegiz" diyerek ayari hatta ne ayari kuskuyu verdi kuskuyu. bunlari defalarca tekrar edip konusurken bir ben mi gordum bilmiyorum ama gozleriyle ates ediyordu. hani "soyunma odasina bir gireyim hepinizi dick advocaat" der gibi korkutucu bir ifade vardi suratinda.

    bakalim kendisi mevcut performanslari ve aciklari duzeltip uzerimizdeki olu topragi atacak mi ama bugun roportajdaki surat ifadesi zamaninda terim'in 2-0 dan 4-2 cevirdigimiz samsunspor maci sonrasi oyunculari soyunma odasinda uyardiniz mi diyen pinar argun'a "uyarma demeyelim, uyarma hafif kalir, daha baska birsey" derkenki ifadesine cok ama cok benziyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın