resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 938
    acikcasi sozlugun bir kisiyi daha elde yeterli veri olmadan hayvan gibi elestirmesinden veya goklere cikarmasindan oldukca rahatsizim. evet bana da sempatik gorunuyor, evet ben de kadro disi biraktirdigi oyunculardan taraftar gibi, bizim gibi dusunerek istedigi takviyelerden falan memnunum ama bir durun az soluklanin yahu.

    gecen seneyi geciyorum zaten kayip bir yildi. ama simdi, durduk yere 2-3 sene sabredelim diyenlerden tut kendi kadrosunu kurdugu senenin basinda adami gomenlere kadar herkes var bu sozlukte.

    acik konusmak gerekirse ben bu adamin ne oynatmaya calistigini henuz cozemedim, hani tahmin ediyorum kadrodan dizilisten falan da daha sahaya anlik parlamalar disinda yansimasini goremedim. bunu gorup gormeyecegimizi de bilmiyoruz, istikrarli bir sekilde bu oyunu sahada gorebilecegimizi falan hicbir seyi bilmiyoruz ki daha. biraz sabredelim bakalim tamam ama bazi arkadaslar beklentileri biraz fazla yuksek tutuyor da olabilir, olmayadabilir bilmiyorum ama elde bunu dogrulayacak veri olmadan verilen tepkiler hep abarti gibi geliyor.

    kusura bakmayin okuyan olduysa buraya kadar benzer seylerle bos yere zamaninizi almis da olabilirim. sozun ozu basarili olmasini cok istemekle beraber biraz bekleyelim destekleyelim ama cok da abartmayalim beklentileri cok yuksekte tutmayalim duruma gore fazlasini isteriz ilerde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın