resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 851
    transferiyle ilgili iki teorim var: oncelikle bu adamin riekerink ile alakasi yok bunu anladik. bizim beceriksiz yonetim malum euro 2016 husranini yasarken fatih terim'i getirme umidiyle fatih terim'e teklif yapti...burdan sonra o iki teori devreye giriyor:

    teori bir, ya fatih terim bir liste verdi ve serdar aziz de bu listede bastaydi. sonuc olarak israrla alindi (bu yuzden yabanci siniri yokken bursa'ya 5 milyona yakin para saydik). sonra fatih terim karar degistirdi ve milli takimda kalmayi tercih etti. veya anlasma saglanamadi.

    teori iki, fatih terim'e teklif goturulmeden jest olsun diye serdar aziz transferi yapildi sonra hocaya teklif iletildi. ancak, terim tesekkur edip milli takimda kalacagini soyledi. oyle birsey olur mu demeyin cunku nam-i diyar "abv baggal dursun" yonetimi bu.

    iki teorinin de ortak paydasi fatih terim. ben israrla bu transferde terim etkisi goruyorum. sonuc olarak iki teoriyide realiteyle bagdastirirsak levent nazifoglu bugun "serdar aziz transferini ben yaptim, sorumluluk benimdir" dedi. yani riekerink'in istedigi adam degil. zaten isteseydi form yeni transfer falan dinlemeden besiktas macinda 11'e koyardi veya bir sekilde oyuna sokardi. kendisinden sonra gelen tolga cigerci ornegi var sonucta.

    lafi uzatmayalim, eger riekerink gercekten denildigi gibi disiplinli ve otoriter ise muhtemelen serdar rotasyon oyuncusu olarak kalacaktir diye dusunuyorum. zaten iddiaya gore ucakta dursun baggaldan 1 paket un + stoper istemis.*

    edit: karabuk macinda da oynamadi. riekerink'ten once terim'e teklif goturuldugunun kanitidir bence serdar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın