resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 845
    ya arkadaş şimdi bak basit bir hesap yapacağım.

    serdar'ı kaça aldık 4,5 milyon € + 3 futbolcu. hadi 3 futbolcuyu siktir et. 4.5 milyon € yahu. kendisine de yıllık 2 milyon € vereceğiz. şimdi şu bütçenin yanına chedjou'yu ortalama 3 milyon €'ya elden çıkardığımızı düşün. ki o da yıllık 2.2 milyon € kazanıyor. oldu mu sana 7.5 milyon € bonservis, 4.2 milyon €'da maaş bütçesi. lan bu paraya yemin ederim taş gibi 2 tane stoper alınırdı yahu. vallahi alınırdı billahi alınırdı.

    bak 1 adım daha atayım mı? atıyorum. dinle. semih yok mu semih. hah onu da avrupa'ya ortalama 3-4 milyon €'ya okutabilirdik. 3.5 milyon € diyelim. o da 1.6 milyon € maaş alıyor. hadi bunu da koyalım üstüne. ne etti yekunu. 11 milyon € bonservis, 5.8 milyon € maaş bütçesi. lan vaalahi en kralından 2 tane stoper alırdık. hakan balta ve koray'da rotasyona girerdi. hadi koray sakat diyelim. emrecan'ı sokardık rotasyona.

    bak mesela;

    davide astori var. italyan stoper. hemi de solak. piyasa değeri 8 milyon € imiş. pazarlıkla falan 5.5 - 6'ya biterdi. verirdin adama 2.5. oldu da bitti maşallah. yanına da denayer'i kiralayabilirsen kiralardın. kiralayamadın mı inter'de jesus vardı. brezilyalı stoper. taş gibi herif. roma'dan kiralık gitmiş inter'e zaten. bir 5 de ona verirdin. ona derken bonservisine. adama da 2-2.5 dayardın. al sana duvar gibi tandem.

    ama yok illa kazık yiyeceğiz. birbirinin neredeyse kopyası 3 tane adamı takımda tutacağız. sonra "vay efendim, galatasaray fakirleşirken bilmem ne" siktir derler adama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın