• 15088
    şampiyon olması için orta saha transferi o kadar hayati ki... normal şartlarda haziran ayının ortalarında hadi olmadı sonunda bu işin bitmiş olması lazımdı. çünkü bu sene de allah -kahretsin ki- selçuk'un 11 oynayacağı belliydi ve partnerinin bir an önce belli olması çok önemliydi.

    ancak bir şekilde bu zamanlara kalındı. 3-5 gün sonra ligler başlayacak. en azından kaliteli bir isim alalım ki uyum süreci çok büyük handikap olmasın. almayın abi başka kimseyi valla bak. denayer, yedek forvet falan bunlar işin hava cıvası. bizim en büyük eksiğimiz selçuk'un yanında orta sahayı -ve maalesef- selçuk'u toparlayacak, gözümüz kapalı 11'e yazacağımız, ayağı temiz (en azından sneijder'e topu aktaracak kadar), oldukça sağlam, orta sahayı rakibe dar edecek, iyi bir koşu mesafesi olan bir oyuncu.

    sen böyle bir oyuncuya aslan payını ayıracaktın aga en başta. bu adama vereceğimiz her kuruş helal olacaktı. ondan sonra da gidip aynı kalitede 11 oyuncusu bir forvet alacaktın. ondan sonra işte stoper vs bakacaktın.

    bizim defansa 4.5 m gömecek bir aciliyetimiz yoktu ki. bununla gidip koduğumun orta saha transferini halledecektik ilk etapta.

    olacaksa olsun artık bu transfer. tolga'yla selçuk'la bu sezon yürümez. defansa aldığın serdar'ın çapı orta sahasız takımın eksiklerini kapatacak kadar değil bir kere.

    ulan o kadar mantıksız ki yazdıkça yazasım geliyor. ya tolga'yı sen as oyuncu transferinden sonraya bırakacaksın bir kere. as oyuncuya kesenin ağzını açacaksın, ondan sonra elindeki paraya bakıp ona göre hareket edeceksin. mesela leiva'yı aldın bu sene atıyorum. sonra dedin ki "bilal ve emre de benim rotasyonumu sağlayacak bu sene, çünkü elimizdeki bütçe belli." kim sana karşı çıkabilirdi? ama sen gidip serdar'a dünya para, eren'e dünya para, tolga gibi alternatif oyuncuya dünya para verirsen taraftar da paranın çarçur olduğunu görüp kahrolur ve tepki gösterir dursun bakkal!
App Store'dan indirin Google Play'den alın