• 15085
    kaleci dahil bu defans hattı ve hücum hattıyla bizim ligde şampiyon olur. ama bu ortasaha ile olur mu bilmem. topu rakip yarı sahaya 120 saniyede götürüyorsak, rakip bizim yarı sahamıza hatta taraftarı heyecanlandırcak bölgeye 20 saniyede getiriyor.

    120 saniyede götürmek bize neler kaybettirir?
    -bi kere tempo yapamayız.arena'da taraftarla falan belki ama deplasmanlarda yok oluruz. tempo yapamazsan,rakibin düzenini bozamazsan bruma ve sinan boş alan bulamaz kolay kolay.
    -sinan ve podolski topsuz oyunda yok neredeyse hatta toplu oyunda bile o kadar kendini gösteren futbolcular değiller genelde bitirici noktada topla buluşuyorlar. e bir de bu kadar oyundan koparlarsa iyice aktifliğini kaybedebilirler.
    -topu ne kadar geç çıkartırsan bruma sneijder ve sinan gibi futbolcuların verimliliğini o kadar düşürürsün onları topsuz oyunda yorarak. hatta bazen sneijder kendi gelip oyun kuruyor ki bu onun verimliliğini çok düşürüyor.
    -rakibini yoramazsın,yerleşmesi için bol bol zaman tanırsın.

    kısaca denayer,forvet,sol bek yedeği falan değil mesele. ortasaha toparlanırsa bu takım bu hücum hattıyla şaha kalkar yoksa beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın