aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 4084
    kadıköy'lü aslanlar arasında oturarak tanıdığım insanların bir araya gelip taraftarı tek çatı altında örgütlemek, kenetlemek amacıyla kurdukları, alpaslan dikmen hayatta iken eylem/destek ve karakter olarak dünyanın sayılı ultras gruplarından biri halini alan ama fakat alpaslan dikmen'in vefatı sonrasında ise tıpkı bu ülkedeki her şey gibi amacından saparak rant, amaçsız eylemler, bilinçsiz delikanlılık gösterileri (küçük grupları zorla bünyeye almak, girmeyeni dövmeye çalışmak) ve yozlaşma ile özdeşleşen, artık miadı dolan taraftar grubu.

    şimdi çıkacak ve "ulan git bağır onlar yerine" diyenler olacak. kimse merak etmesin, 19 sene aralıksız aldıktan sonra passolig nedeniyle bıraktığım kombinemi galatasaray sevdam yüzünden lafımı yutarak bu sene yeniden aldım ve tribünde olacağım. merak etmeyin ultraslan olmadan da galatasaray taraftarı bağırır. ultraslan olmasa da koregorafi yapılabilir. koregorafiyi, pankartları hazırlayan "reisler" değil üniversiteli galatasaray sevdalısı kardeşlerimiz planladığından her şey olduğu ve olması gerektiği gibi devam eder.

    gol kurtarmak için topa yattığında bir şey olmasın diye dua ettiğimiz muslera gibi dünya sakini bir adama dahi sinirden direk tekmelettiren, adamın 2 metre yanına meşale atan, atmayın dediğinde de el kol yapan galatasaray'lı diye bir sıfat olabilir mi? hangi gerçek, aklı başında ve mantıklı galatasaray taraftarı bu hareketi yapaabilir?

    tekyumruk gibi daha nice gruba ihtiyacımız var. küçük ama yaratıcı, kendi özelinde özgün ama diğer gruplar ile koordinasyon içerisinde; amacı çıkar sağlamak değil galatasaray'ın daha iyi olması olan, bu uğurda parasını verip biletini alan, koreografi vb. masraflarına katılan insanların oluşturduğu gruplara ihtiyacımız var. ultraslan'a ise artık yok. bu ultraslan'a yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın