• 15082
    bak arkadaş bu takımın adam olması için öncelikle chedjou denen savunma oyuncusu olmayan adamı göndermek lazım. bu adam stoper olmadığı gibi asla bir savunmacı da değildir. he gol atıyor filan ama bundan banane. bu adam savunma anlayışı nedir bilmiyor, adam markajı nedir bilmiyor, savunma prensibi nedir bilmiyor, alan kapatma, pozisyon bilgisi yok bu adamın. hava topları iyi ayağı düzgün ama bunlar ekstra olması gereken özellikler. temel savunmacı özelliği yok. bunu hala görülmemiş olması ve hala takımda tutulması akıl işi değil.

    sağlam bir stoper almak şart. temel savunma özellikleri olan bir stoper almalıyız. yanına serdar olur, semih olur koray olur koyarsın idare eder. bak hakan balta olmaz. o olursa takım savunması ileriye çıkamıyor. çıkmadığı zaman da takım saçmalıyor.
    bu stoper denayer de olmaz. denayer de tamamlanması gereken bir stoper. zaten o tarzda 3 tane stoperimiz var. bir de denayer olmasın.
    ujfalusi, popescu gibi komple bir stoper almalıyız.

    daha sonra 2 adet orta saha almalıyız. ileriye doğru oynayan, koşan, aklı olan tahta ayaklı olmayan iki orta saha oyuncusu. selçuk ve tolga bu iki oyuncuyu yedekleyecek.

    ve geldik en önemli yere. bu takıma golcü alınması şart. işi, gücü bütün aklı gol atmakta olan golcü. mario gomez gibi amk.

    bu 4 adam alınsın takım uçar gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın