resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 810
    fatih terim'in bir huyu vardır. final maclarından önce takıma penaltı calistirmaz, cünkü o macı penaltilardan önce kazanmaya calisir ve takimin psikolojik olarak etkilenmesini istemez, ben de bunu takdir ederdim, cunku fatih terim takimlarinin penalticiları iyidir. bu da sezon icerisinde bu calismalarin yapildiginin göstergesi bence.

    riekerink bey'e gelince henüz 13. resmi macinda 4. ayinda 2.defa final oynadı ve 2 kupa kazandi.

    ama asıl dikkatimi ceken ise 13 ağustos 2016 beşiktaş galatasaray maçı penaltilara kalinca zaten kurayi kaybetmisiz ki bjk tribununun oradaki kale secildi ama sanirim penaltiyi ilk biz atmak istedik en iyi penalticimiz selcuk da hemen geldi ve marka haline gelen penaltisiyla 1-0 yapti. besiktas'in sampiyon olan takiminin önemli parcalarindan göz bebekleri oguzhan ise belli ki hala toy ve heyecanli. yani selcuk gibi defalarca bu maclari oynamadigi yüzünden belliydi, keza cenk tosun da öyle. jon hoca da takimi iyi tanimis ve penaltilarda selcuk-hakan-tolga diye gitti.
    biz yillardir hakan balta'dan penalti izlemiyorduk. akillara ergün penbe geldi. tolga cigerci ise daha 1 hafta önce bu takimla calismalara basladi ve ilk 11'de pek de siritmadi. ayrica kullandigi penaltiyi ilk defa izleyen bir kalecinin kurtarma sansı yok. (ayak ritmi) kendisine penalti attirilmasi da hocanin takima ne kadar hakim oldugunun ve planli oldugunun gostergesidir.her durum icin hazirlanmiz.

    mac icinde eksiklerini gorduk takimin ama rakip son sampiyon ve bize daha aylar önce 28 puan fark atan takim. basariki olan bir duzenleri var ve aliskanliklari. zaten macta genel olarak bizden daha iyi olmalarinin sebebi de bu.

    ama su adama bir tane ön libero almadan sezona baslatmayin lutfen. ön liberosunu ve denayerini getirin, biz size sampiyonlugu getirelim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın