• 4420
    http://www.galatasaray.org/...unun-bilgisine/32980

    üzülerek belirtiyorum ki lise 1'deki kompozisyonlarım şu yazıdan daha başarılıydı. nasıl bir çapsızlıksa her alana yayılmış.

    ek: milyonlarca taraftarı olan bir spor kulübünün yaptığı kamuoyu bilgilendirmesi bu kadar baştan savma olmamalı. yazıyı kaleme alan arkadaşa hitaben, fenerli gibi madde madde açıyorum:

    *ilk paragrafta noktalı virgül yanlış.

    *aynı anlama gelecek kelimeleri sürekli kullanarak cumhurbaşkanına yaranmış olmuyorsun, kendini rezil etmiş oluyorsun. darbe girişimi zaten demokrasiye kasteder. iki ifadeyi aynı anda kullanmak gereksiz. uzun uzun fethullahçı terör örgütü falan yazmışsın. üstüne bir de paranteze falan alıp kısaltmasını yazıyorsun.

    *istiklal caddesi'nin konuyla hiçbir alakası yok. tüm paragraf boyunca darbe direnişinin ne kadar genele yayıldığını, birleştirdiğini anlatmaya çalışırken gereksiz bir özelleme yapıyorsun. belli ki anlatımı güçlendirmeye çalışmışsın ama olmamış.

    *(bkz: ortalıktaki toz duman) facepalm

    *kendilerini aklama gibi muğlak bir ifade kullanıyorsun ki yazının başından beri hitap ettiğinin kim olduğunu yazmış değilsin. hakkı yalçın ismini bile kullanmadın daha. neyle ilgili, ne için yazı yazdığın belli değil. sevgilisinden ayrılmış genç kızın facebook'ta isim vermeden "olmasa mektubun lyrics" paylaşması gibi yaptığın. eğer yazının şikeden kendini aklamak için aziz yıldırım tarafından yazdırıldığını düşünüyorsan bunu metnine açık açık yazacaksın.

    *"herkes şunu bilmelidir ki..." tamam.

    *güneşi balçıkla sıvamaya çalışan acizler kim amk? güneş dediğin şike de balçık fetö mü? açık açık yazmaya cesaretin yoksa da adam gibi benzetme yap da yazı bir halta benzesin.

    *koskoca spor kulübü yapılan densizlik karşısında hukuki haklarını sonuna kadar kullanacağını falan söylemiyor. gereksiz edebiyat parçalamaya çalışıyor. onu da beceremiyor zaten. olayları üzülerek izliyorlarmış. mahkemeye de kalkıp tevfik fikret versin değil mi şu hadsizliği yapan adamı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın