• 15028
    jorbeyefendi tarafından resmen kadro dışı bırakılmış 4 isim var: umut bulut, olcan adın, tarık çamdal, endoğan adili.
    endoğan günahsız zaten alıp getirdiler çocuğu, yetmedi.
    umut bulut bu isimlerin içinde delikanlı gibi gidip bir gün arena'ya maç izlemeye geldiğinde veya rakip olarak geldiğinde alkışlanacak isim. geçmişte gerektiği anlarda güzel katkılar yaptı. son yılının sorumlusu da kendisi değil, adama 126179 kilo yük veren hanzooğlu utansın. tarıkve olcanpek umrumda değil, yazmayacağım bile.

    taraftarın açık açık istemediği isimler ise: donk, sabri, ve hamit. yine bu isimlerin içinde canla başla yettiği kadar mücadele eden isim sabri, bu sene de takımın en dinamik oyuncusu olduğu maçlar olmadı değil. efendi gibi tamam arkadaş diyip gitse taraftar onu iyi yanlarıyla hatırlayacak, şimdi her hareketi gözümüze batıyo. donkve hamitpek umrumda değil, yazmayacağım bile.

    keşke oyuncular da bu değerleri göz önüne alıp bir şeyler yapsa. bu saatten sonra sen biraz az kazansan ne olur, normal insanların 5 ömürde kazanamayacağı paralara burun bükme lüksüne sahipsiniz zaten. yıllar sona belki seyirci, belki rakip hoca olarak arena'ya geldiğinde yüzler gülmedikten sonra...
App Store'dan indirin Google Play'den alın