resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 756
    geçen sene çok da sevmiyordum kendisini hatta baya baya sövdüğüm oldu maçlarda yaptığı değişiklikleri oynatamadığı oyunu falan görünce ama geçen sene zaten mourinho bile olsa farklı olmazdı. bu sene benim de içinde bulunduğum çoğu taraftarın içinde ise müthiş bir umut var. takıma kolej havası katması, çeteyi dağıtıp çöpleri göndermeye çalışması, antrenmanlardaki ve maçlardaki hırslı ve başarıya aç görüntüsü, sempatik tavırları gibi şeyleri gördükten sonra kendisini sevmemek zor.

    ama umarım kendisinden fazla şey beklemiyoruzdur. az önce saydıklarıma karşın tecrübe eksikliği, uyduruk bir yönetim ve başkan gibi dezavantajları mevcut. yine de kendisiyle ilgili yorumu bu sene daha net yapabilme fırsatımız olacak. hani biraz hoşlanılan kız gibi.. dışardan bakıyorsun kafanda bir profil yaratıyorsun, hep iyi taraflarını görüyorsun. sonra tanımaya başlayınca o kafandaki profille çok alakasız biri çıkabiliyor bazen. inşallah kafamızdaki profilden bile daha iyisi çıkar da uzun bir birlikteliğimiz olur kendisiyle.

    genç oyuncu havuzu geniştir diye tahmin ediyorum, keşke transferlerde o havuzu ve/veya scout tavsiyelerini de kullansaydık ama olan oldu artık. her ne kadar eleştirsek de yeni transferlerle ve sakat&kirada olan oyuncuların dönüşüyle lig için hiç de fena bir kadro olmadı elimizde. geri dörtlüye pek güvenmesem de adam yiyen bir orta saha aldığımız takdirde jor hocamız iyi kullanabilirse/yönetebilirse yediğimizden çok atan bir hücum takımı olabiliriz. şansın ve yolun açık olsun hocam!
App Store'dan indirin Google Play'den alın