resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 2694
    ey dursun.

    1) sabri olayı gibi taraftara alenen yalan söylenmesini halen sindiremiyorum. sabri denen adama 1 kuruş dahi para kazandırılmaması için bizler sokağa döküldükten sonra çıkıp "opsiyonu kaldırdık" diyorsan o amına koduğumun sözleşmesini imzalayıp uzatmayacaksın. bir tek biz aptalız çünkü biz anlayamadık senin sabri'ye kapalı kapılar arkasında "opsiyonu kaldıralım taraftarın gazını alalım, sana söz sözleşmeni uzatacağız" dediğini. 2 sene öncesine kadar sakatlandığım zamana kadar altyapıda oynadığım gerizekalı muamelesi yaptığım sabri geçen sezon ve bu sezon aldığı sözleşmeler akabinde benim için volkan demirel, aziz yıldırım ne ise odur. olduğum mekanda düşüp kıvransa ambulans çağırmayacağım gibi elini telefona atana da müdahale ederim.

    2) geçen sene forvet forvet diye ağlayan taraftara ibra mamasını attın kombine sattın. bu sene ne oldu? yemedi taraftar. biz geçen sene de diyorduk, artık öyle bir hale geldi ki taraftar "geldi" desen de kimse inanmıyor. senin önüne sunulan tercihlerden en kötüsünü, çapına en uygun olanını ancak gereğinden fazla para vererek alabileceğini anlamamak için gerizekalı olmak lazım. bakınız donk, bakınız eren, bakınız serdar.

    3) otel otel diye ağladın, otel ne oldu dursun? 5 milyon dolar getirecek otel nerede? o inşaat neden duruyor? 3.5 saat anlattığın otelden yıllık beklediğin para 2 şampiyonlar ligi galibiyeti 5 türkiye süper ligi galibiyeti parasına eşit dursun. sen bu sene yaptığın anlamsız işler neticesinde sattığın adamlar ve yola devam ettiğin, çapına uygun hocalar ile bu paraları sokağa attın.

    senin yerinde olsam insan içine çıkmaz kafama sıkardım "ben galatasaray'a böyle bir kötülüğü nasıl yaparım" diye. sen imza şova katılıyorsun. hal böyle olunca da bir şey diyemiyor insan yazık demekten başka.
App Store'dan indirin Google Play'den alın