• 14995
    bu sezon yaptığı eren derdiyok ve serdar aziz transferleriyle uzun süre belini doğrultamayacaktır. bu iki oyuncuya 80 trilyonluk yatırım yapıldı. serdar'ın yaşı uygun olsa bile bel sakatlığı olduğu için hiçbir takım bizim gibi enayi olmadığı için almayacaktır. eren ise hem sakat hem de yaşı itibariyle üzerinden para kazanabileceğimiz bir oyuncu değil. işin üzücü yanı kendi kendimizi batırıyoruz amk. düşman olsa vicdana gelir amk ya.

    ya arkadaş sen bu sezon doğru dürüst oynatmadığın jose rodriguez'den para kazandın. kirada olan oyuncun telles'ten para kazandın. yetmedi bir de bruma'ya teklif geldi. bakmayın siz bruma kamp dönemini mükemmel ötesi geçirmese 5'e satıyorduk. yani demem o ki bir şekilde bu genç oyunculardan para kazanıyorsun kart döndürme misali. sen daha ne diye elimizde kalacak iki oyuncuya 80 trilyon harcarsın? ulan dayanamıyorum ya içim yanıyor içim. nasıl olur da bu kadar basiretsiz insanların yönettiği bir takım oluruz.

    yani durumumuz o kadar kötü ki altyapı hocası olarak aldığımız hoca şimdi a takımın başında. riekerink'e tek bir laf söylemiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen. ama riekerink'in a takım hocası olması plansızlıktan başka bir şey değil.

    ulan avrupada değilsin, elinde hala iskelet kadron bir şekilde var. muslera, chedjou, hakan, carole, selçuk, sneijder, podolski ve diğer oyuncular üzerine bruma ve sinan'la beraber yeni genç takviyeleri seni en kötü yine 3 bilemedin 4. yapar. ve bu gençlerden para kazanabilme şansın var. sen gittin elindeki son paranı da çöpe attın. üstelik bu iki takviye sana taraftarın tepkisi olarak doğacak, stad gelirlerini de azaltacaksın. seneye bu ruh haliyle oynayan takım 20. hafta lige havlu atacak. bir avrupa hayalin daha son bulacak. bu saatten sonra istersen kadro dışı bırak sabri'yi, tarık'ı, umut'u vs. fırsata çevirebileceğin bir sezonu daha heba edeceksin.

    ulan sinirden ağlayasım geliyor ya. el birliğiyle siktiniz attınız takımı. normal hayatımız zaten bok gibi, bir de galatasaray'ı bu halde görünce dayanamıyorum amk.

    #yönetimistifa
App Store'dan indirin Google Play'den alın