• 14972
    kadro derinligi olmayan takim. esasinda mevkilere tek tek baktigimizda 8 mevkinin icime sindigini soyleyebilirim. sol stoper, defansif orta saha ve sag bek mevkilerinin ilk 11 oyuncularinin yeterli oldugunu dusunmuyorum. defansif orta saha alindigi takdirde bu sayi ikiye inecek.

    fakat gel gelelim kanatlarimiz disinda diger mevkilerin hicbirinin iyi rotasyonlari yok.

    sag bek: linnes, sabri
    stoper: hakan, chedjou, serdar, semih
    sol bek: carole, sabri :s
    orta saha: selcuk,dzemaili,hamit

    kanat: bruma,sinan,poldi,yasin,emrah
    forvet arkasi: sneijder, poldi
    forvet: eren, poldi, sinan

    hucum rotasyonunda cok yonlu oyuncularimiz olmasinin avantajini kullaniyoruz. misal poldi orta saha'nin ilerisindeki her mevkide oynayabiliyor. sinan keza ileri uclude oynayabiliyor. asil sikinti bizim yari sahamizda basliyor. selcuk'un yaninda orta saha yok. gelirse dahi guven verecek bir yedegi yok. savunmada guvenebildigim tek isim carole. onun yedegiyse sag bek sabri. stoperlerimizin tamami dengesiz. bir macta sizi yakmayacaklarinin hicbir garantisi yok.

    fakat savunmaya da bireysel bakmamak lazim. savunma takim isidir. sen takimini iyi egitirsen, savunmada fazla zaafiyet yasamayiz. bu yazim bir yere baglanmayacak galiba. zira ben de bunu sizin gibi galatasaray'i ozledigimden, galatasarayli dusler kurmayi ozledigimden yazdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın