• 14966
    2 forvet 2 work rate'i ve top kapma özelliği fazla olan orta saha (dmc veya brohom'un belirttiği gibi "bwm") alması her türlü gereken takım.

    ne var ki her ne sebeple (parasını alamadı vb.) olursa olsun haaamit ile sözleşme imzalanmış olduğundan, ben orta saha bölgesine 2 transfer yapılacağına pek ihtimal vermiyorum. bunun temel sebebi dursun ve yönetiminin geride bıraktığımız 1 seneyi aşkın süre içerisindeki epik başarısızlıkları ve futboldan zerre anlamayan dursun ile kardeşi mehmet'in bir takımın yeterli futbolcu sayısıyla (mevki önemli değil totalde 25 futbolcu mesela) başarılı olmasını beklemeleri. misal veriyorum melo satıldı. orada "bilal selçuk var hepsi orta saha işte" diye düşünüyorlar. "biri defansif ve rakibi yıpratan adam "falan gibi kafaları da tıpkı vizyonları gibi yok bu arkadaşların.

    vizyon ve çap sıkıntısı nedeniyle yabancı kulüplerden adamı bırak randevu dahi alamadıkları, reina'da şampanya patlatamayan yurdum delikanlısının anadolu barlarında gazlı soda patlatması misali yerli kulüperden sırf şekil olsun diye kazıklr yiyen, lionel messi'yi yolda görse tanımayacak özbek biraderler, kamp dönüşü riekerink bey umut bulut'u affetse umut bulut'tan daha fazla sevinirler, çünkü bu faraziyede artık takımda bir forvet olacağından ihtiyaç da tek forvet transferi olacaktır. göt olmayı göze alarak tarihe not düşmek için söylüyorum, ağustos sonuna doğru mehmet özbek %80 ihtimalle umut'un kadroya alınması için rieke bey ile konuşup ayar yiyecektir.

    takım riekerink bey ile oturmuş gibi duruyor. elbette 2 senedir kan ağlayan orta saha ve forvet bölgelerindeki eksiklikler nedeniyle öldürücü olamadığımız gibi orta sahada balerin kırılganlığındayız. 2 forvet ve 1 orta saha transferinin, tıpkı hocanın da ifade ettiği gibi bu hafta içerisinde tamamlanması lazım.

    kulübü yönetim gibi bir yönetim yönetse gönül bu transferlerden sonra:

    -son kullanma tarihi geçmiş umut
    -fındık olcan
    -orta yapmak yerine kendi kalene doğru koş tarık

    başta olmak üzere; ne kadar ekmek o kadar köfte yasin ve şecu başgan ile yolları ayırıp, bir adet yerli sol bek (malum yabancı sınırı) ile bir adet üst düzey yabancı stoper alınmasını isterdi.

    böylece biz de artık "oyuncuma premier lig'den talipler var zam yapın" diyen menajere sahip yasin'in ezdiği, umut'un boş kaleye atamadığı, olcan'ın yakalayamadığı toplara sinirlenmezdik.

    yukarıdan da görüleceği üzere şimdilik en büyük şansı futbolcunun kumaşından anlayan riekerink gibi duran takım. umarım bizi üzmez, futbolu da futbolcudan anladığı kadar iyi oynatır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın