• 6670
    26 temmuz sali gecesi cnnturk'de baslayip 27 temmuz sabaha karsi 1 e kadar devam eden, ahmet hakan'in sundugu (keske baska biri sunsaydi) tarafsiz bolge isimli programin tekrarini youtube'dan izlemenizi siddetle oneririm. ahmet hakan'a ragmen, programa katilan 6 emekli subayin (koramiral, tugamiral, kurmay albay v.s. rutbelerindeler, ki kendileri balyoz - kafes gibi duzmece davalardan 3 yildan fazla hapis yatmislardir) anlattiklari insanin kanini donduruyor. sadece cemaat ile ilgili degil, devletin ve ordunun her kademesine sizan bu cemaatin adamlarina akp iktidarinin nasil yol verdigi, bu sizmayi gerceklestiren subaylara yer acilsin diye cemaatci ya da akpli olmayan bu vatansever askerlerin akp-cemaat elele nasil kumpasa getirildiklerini catir catir anlatiyorlar. ahmet hakan gibi bir yalakanin laf her akpnin hukuksuzluklarina geldiginde adamlari susturmaya calismasina ragmen resmen agir bombardiman yapiyorlar. izleyin. izletin. bugun bu noktaya gelmemizde cemaat kadar o cemaat bozuntusuna yol verip devletin ebesini laciverde kendi elleriyle boyatan akpnin de sucu oldugunu gorun. biz, bu adamlar haham bozuntularinin, cakma muslumanlarin, onceden yerlestirilen belgelerin, cdlerin, silahlarin yalanci tanikliginda iceri atilirken yapmayin etmeyin diye diretiyorduk. o zaman bizi darbeci ilan ediyordunuz. simdi bu adamlarin masum birer vatansever oldugu ortaya cikti, bu adamlari teker teker disari cikardiniz, zorla emekli ettiniz yine bizleri bilmemneci diye yaftalayip kendi bildiginizi okuyorsunuz.

    hic bir seye yanmam da, adamlarin icinde sizofreniye tedavi gelistirdigini aciklayan bir askeri tabip var. kumpasa gelmese muhtemelen deniz kuvvetleri komutani olacak bir amiral var. sat komandosu egitmeni var, amirallige terfi olacak caki gibi bir kurmay albay var. hepsi de entellektuel, haksiz yere yillarca icerde kalmislar, hala vatan, millet, devlet, ordu diyorlar. hala dimdik magdur edebiyati yapmadan konusuyorlar. oyle birikimli oyle bilgililer ki insanin bu adamlarin yillarca haksiz yere icerde yattigini dusununce ici ciz ediyor.

    acin izleyin. ozellikle akpli arkadaslar acip izlesin. bu ulke kendi halkina ates eden hainleri nasil unutmayacaksa, o hainleri oralara sizin getirdiginizi de, getirmek icin cemaatle bir olup bu vatansever insanlari iceri tiktiginizi da unutmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın