• 4382
    transferde geç kalma başarılarına, yeni sezon formalarını da tanıtmada geç kalarak yeni başarılar ekliyorlar. ben temmuz sonunda hala forması net belli olmayan, tanıtılmayan galatasaray hiç hatırlamıyorum. beşiktaş tanıttı, satmaya başladı, 100.000 tane sattı. fenerbahçe tanıttı. bizimkiler ortada yok süper kupa maçı geldi.

    ulan koskoca galatasaray 2 senedir forvet arıyor. 2 senedir forvet alacağız! geçen yaz burak-umut devam edildi kimse alınmadı. devre arası burak gönderildi yine kimse alınmadı. bu sene umut da kadro dışı kaldı, lig başlayacak forvet-ler yok. 3. transfer dönemindeyiz forvet aradığımız. 80 tane isim geçti, bir tanesi bile olmadı arkadaş ya. takımda bir sürü defans varken en acil bölgeymiş gibi neden aceleyle birden süper bir şekilde serdar aziz transferi bitti ve bu adama 4,5 milyon verildi? orta saha lazım ama alınmıyor. forvet lazım alınmıyor. yönetim bonservisi 4'ten 3'e düşürmeye çalışıyormuş diye haberler geliyor, geçiyor başka isimler çıkıyor, geçiyor.
    orta saha için 2 milyon bütçemiz, forvet için 1 milyon bütçemiz var ise neden çat diye serdar alındı ve 4,5 milyon verildi. serdar transferinden biri çok güzel paralar götürdü çünkü. nedense hiç bonservis ücreti düşürülmeye çalışılmadı. tek duyduğumuz serdar çat diye alındı, bonservisi 4,5.
App Store'dan indirin Google Play'den alın