resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 608
    bu yıl başarılı olmasını beklediğim hocamız.

    hocalığı genelde altyapılarda ya da düşük yaş ortalamalı takımlarda geçmiş olan hollandalının, konuşmadan bile oyuncularla anlaşabilmesi gözlerimden kaçmıyor. genç oyuncuların formda bir şekilde kamp geçirmesi bence bu gözlerde saklı. nasıl ki bruma ilk geldiğinde "fatih hoca burası senin evin ve ben de senin babanım dediğinde etkilenmiştim" tarzı bir cümle söylemişse, bu hoca için de benzer methiyeler yaklaşıyor.

    özellikle altyapıdan topçu çıkaramamızın sebebi topçuların kötü olması değil, bir süre çok başarısız bir süre çok başarılı olunca, taraftarla kapışmamak için garanti oynayıp tecrübelileri sahaya sürmemizdendi. ancak bu sezon gibi tombala çekeceğimiz yıllar bazı takımlarca çok iyi değerlendirilmekte ve genç topçulara şans verilerek geçirilmektedir. şimdi bizim için de fırsat bu fırsattır. kanatlarda sinan ve bruma ile fark yaratabiliriz, buna da inanıyorum. topçular hoca acaba beni keser mi? diye korkmadan, o babacan tavırlarla karşılaşacağı için bence risk almaktan da kaçınmayacak, hatta ileri gidip twitterda dolaşacak nice gol, asist veya çalım yapabileceklerdir.

    hocanın tek eksik yanı çok iyi bir insan olması, tam bizim medyamızın sevdiği gibi. eğer ilk dönem deplasmanda oynayacağımız derbileri kaybedersek, hocamızı manşette "hoca gidiyor" diye başlayan "tecrübesiz ve başarısız hollandalı evinin yolunu tuttu" diye haberlere konuk eder.

    her neyse, hocamla snan ve bruma +20 lig maçına çıksın da başka bişey istemiyorum.
    gözlerindeki ışıltıyı seviyorum hocam, umarım başarırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın