resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 596
    takıma toplu oyunda oyun içerisinde kalmanın yanı sıra gol atabilen, tercihen pivot bir forvet ile orta sahayı defansif olarak ayakta tutan, rakibin her atağında rakibi defans ile karşı karşıya bırakmayan dinamik bir orta saha alınmadığı sürece emrah başsan'dan değil engin baytar, lionel messi yaratsa da başarılı olması zor olan hoca.

    "defansif orta saha" kavramını spor basınında "basın mensubu" veya "spor yazarı" olarak addedilen adamlardan daha fazla bildiği için, geçen yaptığı toplantıda kendisine sorulan neustadter sorusuna özetle "ben anchor man değil ball winning midfielder istiyorum" diyerek top oynama isteğini göstermiştir. dolayısıyla oynatmak istediği oyunu donk ile oynatması fiilen mümkün değildir. forvet konusunda da forvet değil forvetler lazım demiştir. nitekim podolski de henüz kampa katılmadığından takımda forvet yoktur. umut zaten artık futbolcu değildir; berk ise galatasaray forveti olmak için gereğinden fazla gamsızdır. umarım beni göt eder de 2. bir aydın yılmaz vakası yaşamayız.

    neyse; kendisinden ümitliyim. her ne kadar takımı 7.30 da kaldırıp cross yaptırarak, yani fazladan çalıştırarak yeniçeriler tarafından altının kazılmasına yol yapıyor ise de forvet ve orta saha transferi yapılmadığı sürece çıkacağı hiçbir maç benim gözümde belirleyici olmayacaktır. çıkıp "içimizden hallederiz" "umut tipi forvet" gibi iq yoksunu açıklamalar yapmadığı ve transfer istediği için transferler yapılana kadar kendisi başarısız değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın