• 14920
    aziz güdümlü şahane spor basınımızın bütün fitne çabalarına rağmen, sneijder'in takımda kalması neticesinde yine 4-2-3-1 oynayacaktır.

    ilk 11, 3 adet transfer istemektedir. stoper - defansif orta saha ve forvet.

    ben rieke başkanın pozitif yaklaşımının cemayli kardeşimiz üzerinde etkili olacağına inanıyorum. bu da şu demek, selçuk ile birlikte takımdaki iki playmaker orta sahamız (4-2-3-1'in 2 sinde playmaker oynayacak oyuncu) 2016-17 sezonu için gayet yeterli olacaktır. her ne kadar 2. hafta sakatlanıp sezonu kapatacak ise de, mal gibi sözleşme uzattığımız rızık reyiz dmc'yi yedekleyebilir, ihtiyaç halinde cam kırılır ve cemayli selçuk ikilisi oynayabilir. bunu 2 tane orta seviye dmc alınacağına oynadığı süre içerisinde fark yaratacak 1 adet world class dmc alınsa da ses çıkartmayacağım için söylüyorum. elbette günün sonunda takımın hamit sabri gibi çıbanlardan kurtulmasını istediğimden, kendilerine yol verilecekse 2 adet dmc de alınabilir. ne var ki, 14 ayda 1, yazı ile 1 adet ihtiyaç duyulan tip dmc alamayan, alamadığı gibi eldekini satan mighty dursun ve tayfasından 43 gün içerisinde 2 adet dmc almasını beklemek biraz hayalcilik olur.

    forvet kesinlikle lazım. geçen sene de lazımdı. halen lazım. alabilirler mi? her ne kadar burada yaza yaza, totem yapa yapa bony istesem de yönetimin çapının rodallega veya eskişehire atılacak transfer çalımı ile el kabir olacağı, o da olmadı kasımpaşaya çalım atılarak emre güral alıp burak yılmaz özleminin giderileceğine inanıyorum.

    stoper stoper diye ağlarken 4 milyon euro gibi fahiş bir para verip serdar aziz'i alan yönetim orta sahaya veli kavlak forvete pektemek'i alıp geçen sezon şampiyonundan transfer yaptık dese şaşırmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın