• 41
    aynen mk görmüşsün yine büyük oyunu aferin. öyle gerçekçi ki bu tiyatro gerçek bir darbeymiş gibi ateş de açılıyor, bomba da patlıyor. aynen camlarımızın titremesi, meclise attıkları bombalar ölen insanlar falan tiyatro. ne kadar insan ölürse o kadar inandırıcı olacakmış ondan vuruyorlar, sonra bu darbeye kalkışanlar elini kolunu sallayarak uzaklaşabileceği için kesin onlar bu işin içindedir. aynen tayyip hesapladı her birini, gitmiş konuşmuştur albayla, hayatınızı yakın benim için katil olun demiştir, onlar da hemen kabul etmiştir. ondan helikopterdekiler de bilerek düştü. mite açılan ateş, gölbaşına atılan bomba. aynen. ondan millete ateş açılıyor şu anda. ne kadar gerçekçi bir tiyatro.

    muhaliflikle beyinsizlik arasında uçurumlar var. ama kimimiz bunu ince bir çizgi haline getirmiş durumda. senin dünyan tayyip ve diğerleri diye ayrılıyor olabilir. ama burada insanlar ölüyor. doğrultulan uzun namlulu silahlar boncuk atmıyor. sen kıçını devirip komplo teorisini kur diye ölmüyor şu an insanlar. zevzeklik yapmak yerine en azından susmak daha uygun şuanda.

    edit: hala yazıyor hala yazıyor ya. senin başarı nosyonuna uymaması, bu darbe girişiminin gerçekliğini hiç bir derecede etkilemez. sen o küçük kafanla planladığın darbe stili, mühimmat ve kişi sayısına uymuyor, yaratacağı etki hedefine uymuyor olabilir. stratejik önem gösteren herhangi bir noktaya yeteri kadar kişi yerleştirerek kaos yaratabilirsin. kişi sayısı ve lojistik yetersizlik sebebiyle başbakan yerine genel kurmay başkanının hedef alınması mümkündür. başarı ihtimal oranı düşük olsa dahi, halktan alınabilecek destekle amacına ulaşabilir. tbmm'ye bomba atacak mesafede bulunmak ve dahi atmak istenen tehdit mesajını yerine iletecektir. ayrıca iletişim çağında yaşadığımızdan halk üzerinde yaratacağın korku ve sarsacağın iktidar gücü de, yanında destekçi bulmana yol açacaktır. kaldı ki şu anda bu ortamda dahi bu darbenin başarılı olmasını isteyecek kişiler oluştuğuna eminim.

    https://twitter.com/...s/754104153765400576

    kaldı ki diyelim senin dediğin gibi her şey komplo. o zaman şu noktadan sonra devam edilmesi kimsenin işine yaramaz. halkın sokağa çıkmasının ardından devletin hala zaiyat vermesi herhangi olumlu bir imaj, yarar veyahut istenen yönde manipülasyon sağlamaz. asker sıkardı havaya iki el teslim olurdu hepsi bu. ama şuanda ankara'da yer yerinden oynuyor. sen o küçük beyninle her şeyi siyaset düzleminde yorumluyorsun ya, sanma ki senin o bu olaylardan yarar sağlayacağını söylediğin kişiden bir farkın var. insanların öldüğü şu günde hala siyasi mesajlar verme gayretinle, olayları küçümseyerek kendinden başka herkesi gerizekalı ilan etmenle şehit olan veya zarar gören herkese saygısızlık yapıyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın