• 14912
    muslera
    linnes-serdar aziz-chedjou-carole
    lukas leiva-johansen
    sinan-sneijder-bruma
    podolski

    yedekler:
    cenk
    semih-donk-hakan balta-olcan
    denayer-selçuk-hamit
    emrah-dzemaili-yasin
    rodallega

    bu kadroda özellikle rodallega, hem ilk onbirin forveti, hem poldi'yi oyun içinde kanada çekerek yedek forvet, hem de poldi ile birlikte çift forvet oynatılabilir. yani seçeneklerimizi oldukça artırmaktadır.

    lukas leiva harika bir kesici, johansen ise ofansif katkısı ve mücadele gücü yüksek bir 8 numara olarak düşünülmelidir. bu iki oyuncu ile orta sahamızın direnci olağanüstü artacaktır. bu oyuncular alınamazsa en azından bir tane genç ve dinamik orta saha (delaney gibi) oyuncusu alınarak, hamit ve selçuk ile idare edilebilir.

    defansta serdar aziz sakatlık yaşamazsa (inşaallah yaşamaz) hava topları ve sertlik konusunda büyük katkı sağlar. chedjou iyi olursa ikinci stoper olur, iyi olmazsa 1.92'lik donk oynayabilir orada. verim alınamazsa da h. balta sahne alır.

    kanatlarda iki hızlı oyuncu, sinan ve bruma. ikisi de genç, ikisi de iyi dripling özelliğine sahip, ikisi de iyi adam geçiyor. yanlarındaki futbol profesörü sneijder ile birlikte harikalar yaratabilirler. dolayısıyla kanatlarda başka isim düşünülmemeli. yasin ile emrah ve gerektiğinde poldi ile de kanatlar yedeklenebilir.

    bu kadronun birçok varyasyonu var ama olmazsa olmazı orta sahadaki ikilinin çok dinamik ve mücadeleci olmalarıdır. kanatların ve beklerin de onları desteklemesi ile harika bir orta sahamız olabilir.

    eğer iyi bir ön libero bulunamazsa kiralanacağını düşündüğüm denayer ön liberoda denenebilir. yanında da hamit ya da selçuk oynar.

    dzemaili bence sneijder'in yedeği olmalı. kesinlikle satılmamalı. sneijder'in motivasyonunu artırmak için onun gibi bir yedek şart.

    son olarak, riekerink takımın koşu ve mücadele gücünü artırmaya, ortalama koşu mesafesini 110 km'nin üzerine çıkarmaya ve taktik varyasyonlara odaklanmalıdır. sonuçların iyi olacağına inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın