resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 585
    kopenhag'a delaney ve cornelius(u: küçük elmander, denemeye değer; 2-3 yıl önceki haline dönebilir gencecik oyuncu...) çıkarması yapsak, fiyat/performans durumundan dolayı rodallega'yı da kadroya katsak öncelikle çok iyi olacak.

    hocanın ısrarla 2 forvet, 2 orta saha istediği söyleniyor zaten. bunun dışında sağ bek ve sol bek bölgelerinde de derinliğimiz hiç yok ama sıranın onlara gelmesine daha var.

    ayrıca umarım söylenildiği gibi olcan, tarık ve donk'u kesinlikle takımda düşünmüyordur. bana kalırsa yasin de gitsin, sinan ve bruma'nın önünü kesmesin. 30 yaşına gelmiş adam, aynı tas aynı hamam devam edecek nasılsa.

    son olarak da stoper konusunda da bir şeyler olacak gibi hissediyorum. hakan balta, chedjou, semih kaya veya serdar aziz dörtlüsünden herhangi birisinin 30 maç üstü oynayacağına inanan var mı? koray da sakatlandı...

    kadronun mükemmel olmasına gerek yok, taraftarı utandıran çöplerden kurtulup canını dişine takacak gençler forma giydiği sürece bu taraftarın yüzü gülecek. şunu da gayet iyi biliyoruz ki biz iyiysek diğerlerine nal toplatıyoruz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın