• 112
    http://www.sporx.com/...yacagizSXTVQ44550SXQ

    ünal aysal'ın bir kaç sene önce yaptığı açıklamalar riva ile ilgili." satmak en kolay çıkış yolu olur, köprü ile beraber değeri her geçen gün artıyor, benden sonra gelecek yönetimlere de tavsiyem riva için 5-6 sene beklenmeli."

    şimdi arkadaşlar, ünal aysal'ın böyle bir açıklaması var ve yapılan tespit herkes tarafından çok rahat anlaşılır. değeri artıyor diyor, satılmamalı 5-6 sene diyor. dursun özbek ne yapıyor direk satıyor ve divan kurulundan ses çıkmıyor. bakalım bugün bir şey diyecekler mi divanda bu konuyla ilgili. köprü bitmeden satılması bence olayı siyasi olarak öne çıkıyor, birileriyle anlaşma yapılmış peşkeş çekiliyor, galatasaray'ın elinden geleceği alınıyor ve kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. taraftar olarak bile doğru düzgün tepki koyamadık. sizce riva arazisinin gelmiş geçmiş en kötü yönetimlerden biri tarafından satılması sizi de çok rahatsız etmiyor mu? her adımı skandal kararlar olan ve futbolla alakası olmadığı belli olan bir adam çıkıyor başkan oluyor galatasaray'a. bence birileri tarafından bir kaç şeyi gerçekleştirmek için getirilmiş olabilir mi dursun özbek?

    benim gördüğüm riva elden çıkınca milyon dolarlar zarar edicek galatasaray 3-4 sene içinde, bu engellenmeli tepki koyulmalı taraftar tarafından. satılacaksa da en kötü yönetim tarafından yapılmamalı bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın