resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 557
    son açıklamalarıyla beraber kafalardaki bir çok soru işaretini giderdi. işte medya yönetimi böyle yapılır. herkesin kuşkulandığı "donk ısrarı"ndan vazgeçmiş, hatta satılık dedi. emrah'ı neden kabul ettiğini söyledi.

    en önemlisi takımın en büyük problemi olan kondisyon eksikliğini gidermek için yeni bir "fitness" hocası geldiğini söyledi ki, takımın en birinci ihtiyacı işi bilen bir fitness hocasıydı zaten. "forvetler" kelimesini kullanarak laf olsun torba dolsun diye konuşmadığını, gerçekten aklındakini söylediğini anlatmış oldu.

    bir de geçen yıl bu zamanlardaki teknik direktörümüzün açıklamalarını hatırlayalım. ne kadar büyük bir fark var, değil mi?

    sabri'yi orta sahada denemesi ise şu yoklukta mantıklı. her ne kadar kendisini sahada görmeye tahammülüm olmasa da sağ bekte oynayıp deli dana gibi amaçsız koşup, rakip kaleciye pres yaptıktan sonra görev yerine yarım adımlarla dönmesini izlemektense orta sahada sağa sola koşturmasını ya tutarsa diye izlemek daha küçük ölçekli bir işkence olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın