resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 2535
    simdi bise merak ediyorum. otelleri falan olan bir adamsin. turkiye sartlarinda zengin bir adamsin. galatasaray lisesi'nde okumussun dolayisiyla entellektuel bir yanin olmali falan. abi sen hic mi sosyal medyayi takip etmiyorsun? yani ne bileyim hic mi twitter, facebook gormedin? hic mi galatasaray sozluk ya da eksi sozlukten haberin olmadi, yahu hic mi tv izlemiyorsun? galatasaray taraftari en son adnan brothers doneminde boyle tek yurek olarak istifa diye haykirdi. onlarin da sonu belli. tarihten silindiler resmen. bak biz nispeten kafasi calisan taraftar topluluguyuz. en azindan turkiye sartlarinda ne besiktas taraftari kadar gazla calisiriz ne de fener taraftari kadar kolay kandiriliriz. iste tam da bu yuzden en basit meseleler bazinda bile aramizda bazen kisi sayisi kadar farkli fikir cikar ki bu iyi bir seydir. kolay kolay bir konuda hemfikir olamayiz. dusun yani su sozlukte bile binlerce kisi bazen onlarca farkli fikri savunabiliyor. ama iste bu galatasaray taraftari bugun tek yurek halinde senin istifa etmeni istiyor. sozlugu, sokagi, tribunu, nevizadecisi, osu busu.. bak bu insanlar en son adnan brothers'in istifasini isterken, ondan once de hagi'nin sol ayagina taparken hemfikir olabildiler. dusun yani.

    bak baskan, burayi okuyorsan, ya da bir yakinin okuyorsa, ne yaptigini ne yapmak istedigini ya da 1 sene sonra kukubun nerede olacagini umursamiyoruz. su an tek umursadigimiz senin gitmen. seninle olmayacak bu is biliyoruz. yillardir bu taraftar riva kullanilsin da kulup duzluge ciksin diye yonetimdeki dedelere bagiriyor. ama senin doneminde riva arazisinin kullanilacagi haberi gelince herkes isyan etti. cunku sana guvenmiyoruz. su platformdaki insanlarin cogu senin riva'dan cebine para indirecegini ongoruyor. bu iyi bir sey degil. bir galatasaray baskani hic evrensel antipati odagi olmamisti bu kadar. sen en onemli seyi, taraftarin guvenini kaybettin. bir daha da asla kazanamayacaksin. bu net. lutfen git. bizi daha fazla yorma. ha simdi ha uc sene sonra, bir daha baskan secilme sansin yok bu kulupte. gideceksin. lutfen simdi git ve kulube daha fazla zarar verme. alinma ama senden nefret ediyoruz. taraftari o noktaya getirdin ki bir malum sahsin bir de senin selani duymayi bekleyenler var. bu isin sonu kotu baskan. simdi birakirsan hala sokakta yuruyebilirsin. ama bu isi uzatirsan, insanlar seni 110 kusur yillik, turkiye'nin en buyuk kulubunun kapisina kilit vurduran adam olarak hatirlayacak. ve omrunun sonuna kadar sokakta galatasaraylilar yuzunden yuruyemeceksin. mezarina tukurecekler baskan. git artik. istenmiyorsun. kabul et ve git. sana yalvariyoruz, daha fazla zarar vermeden, git.

    not:4 temmuz 2016 pazartesi, ramazan bayrami arefesinde istifa edip taraftarina ve kulubune en guzel bayram hediyesini vermesini bekledigimiz, ancak saat 14.50 itibariyle halen bu beklentimizi karsilamamis adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın