• 4356
    son birkaç sezondur galatasaray futbol takımı ile ilgili saha içinde inanılmaz rahatsız olduğum bir durum var. hakemi ve rakibi baskı altına alamıyoruz. işin teknik taktik boyutundan bahsetmiyorum. hakemlerin aleyhimize karar verdiği pozisyonlarda bizim takımın ve taraftarın tepkisinden bahsediyorum.

    demek istediğim fark, aynı hafta kadıköy'deki ve bizim staddaki maçı izlenerek çok rahat anlaşılır. kadıköy'de haklı veya haksız istisnasız her düdükte hakeme şiddetli itiraz var. hatta emre ve caner bunu öyle abartılı bir şekilde yapıyordu ki sanırsın faul kendisine yapılmış. bizim stadda ise bariz aleyhimize olan bir düdükte bile öyle ahım şahım bir itiraz olmuyor. selçuk*ve diğerleri hakemle ufak bir diyaloğa girip oyuna dönüyorlar. arada sneijder gibi 1-2 istisna çıkıyor ama onlarda tek kişi olduğu için etkili olamıyor. diğer bir örnekse biz gerideyken rakip zaman geçirdiğinde, yumurta kapıya dayanana kadar bizim takımdan kimsenin umrunda olmuyor.

    ben demiyorum ki emre ve caner gibi haksız olduğumuz pozisyonlar dahil her şeye itiraz etsinler. ancak haksızlığa uğradığımız, iki tarafa da çalınabilecek düdüklerin olduğu pozisyonlara itiraz etmezsek iç saha baskısını yaratamayız.

    az önce bahsettiğim sneijder ve 1-2 kişinin itiraz etmesi olayı beni mutlu ediyor. amacım sadece sneijder'i savunmak değil. keşke diğer oyuncularımız da pasif olmak yerine gerektiği yerde isyan etmesini bilse.bizim yönetimse buna saçma sapan şekilde ceza kesiyor. niyetleri belli aslında. sneijder'i göndermek istiyoruz demeye bir tarafları yemiyor, onun yerine kendisini sindirmeye çalışıp ısmarlama haberlerle taraftarın önüne atıyorlar. yemezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın